Szenvedélyes csókokat váltott Szinetár Dóra és szerelme

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
csók táncos csókolózás Szombat esti láz Forró RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra és szerelme, Makranczi Zalán csak lopott csókokat válthatnak a Szombat Esti Láz színpada mellett.

Amióta elkezdődött a Szombat Esti Láz, Dóra alig látja kedvesét, Zalánt, ugyanis a színházi és táncpróbák teljesen kitöltik az életüket. A színésznőről az is kiderült a Szombat Esti Lázban, hogy a kedves álarc mögött, amit eddig mutatott egy kőkemény domina rejtőzik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy amikor csak közel kerül párjához, és sikerül a Szombat Esti Láz felvételén egymás mellé kerülniük, forró csókokban olvadnak össze.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo
Depressziós lett Aureliohttp://www.life.hu/bulvar/20140414-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-aurelio-depresszios-lett.htmlJóval túl van a felén a ValóVilág 6. szériája. A párbaj estéje előtt bulit tartottak a játékosok, amely Aureliót jobban megviselte mint Zsoltot és Krisztiánt. Az olasz-svájci fiú azért kesergett, hogy vasárnap este már csak hatan lesznek a villában.TV + BulvárOrigoFatima súlya továbbra is ingadozikhttp://www.life.hu/bulvar/20140409-mohamed-fatima-enekesno-sulya-tovabbra-is-ingadozik.htmlMohamed Fatima, akit a legjobb új előadó kategóriában jelöltek a VIVA COMET-díjra, ismét a súlyával küszködik - tudta meg a Life.hu.TV + BulvárOrigoFel akarja adni a játékot VV Izahttp://www.life.hu/bulvar/20140413-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosa-vv-iza-fel-akarja-adni-a-jatekot.htmlMivel nem hordták mikroportjukat, a játék szerkesztői megbüntették a villalakókat: hideg vízben kell fürödniük és lámőafénynél kell aludniuk. Nos, és ezen ki borult ki a legjobban? Természetesen Iza. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.