ijedtség extrém szépészeti beavatkozás hal Édes Élet halpedikűr Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb macsóval is előfordul, hogy megijed, na de Berki Krisztiánról nem gondoltuk volna, hogy egy apró kozmetikai eljárás kifog rajta.

Berki Krisztián a herevasalás után újabb extrém szépészeti beavatkozást próbált ki, hogy selymesebb legyen a bőre. A halpedikűr Keleten és a tengerparti országokban nagy népszerűségnek örvend. A turisták egy akváriumba lógatják a lábukat és az apró halak lecsipegetik az elhalt hámréteget a talpról. Az eredmény felfrissült, sima bőrfelület. Berki Krisztiánt a Hír24 elvitte, hogy kipróbálja a különleges eljárást, a kishalak azonban megrémítették a sportolót.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nem merem belerakni. Nézd, hogy jönnek a kajára" – csodálkozott Berki, aki már az elején megrémült a vérszomjas kishalak láttán. „Ezt én nem bírom, az én lábamhoz ne érjen senki, csak én" – morgott Krisztián és ezzel távozott is a halpedikűröstől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.