Jó büdös kölnivel locsolkodik Czutor Zoli

Belmondo Czutor Zoli locsolkodás húsvét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czutor Zoli imádja a húsvétot, és legfőképpen a locsolkodást. Bár nem mindig sikerül beszereznie az elviselhetetlen szaga miatt klasszikusnak számító „Krasznaja Moszkvát", a zenész mégis kellően irritáló szagú locsolókölnivel öntözi meg a hölgyeket..

A Belmondo együttes frontembere szeretné, ha gyermekei folytatnák a hungarikumnak számító hagyományt. Kifejezetten neheztel azokra a nőkre, akik menekülnek a locsolás elől, és elavult dolognak tartják ezt a szép, régi magyar szokást.

Forrás: Just Creative

"Szeretem a helyi hagyományokat megélni, fenntartani, és persze élvezni. A gyerekeknek a locsolkodás hatalmas élmény, de szerintem még a felnőtteknek is. Egy olyan világban, ahol az ember már a családtagjaival is az okostelefonján keresztül tartja a kapcsolatot, nagyon fontos, hogy ne virtuálisan, hanem igaziból locsolkodjunk. Én ehhez keresek valami olyan kölnit, ami olcsó vagy elviselhetetlenül büdös. Nem szoktak a nők ezért panaszkodni, de azon megsértődnek, ha valakihez nem megyek el. Akik szívesen fogadják a locsolókat pontosan fel vannak készülve arra, hogy elviselhetetlen szaga lesz a fejüknek, a ruhájuknak, a hajuknak. Ha kellemes illatot választanék, az a nap végére, amikor legalább 10-féle különféle kölni került a hölgyekre, pont olyan elviselhetetlen szagot árasztana. Én Szegeden, a családomnál kezdem a húsvéti locsolkodást, majd a feleségem szüleihez megyünk Kocsolára, egy Dombóvárhoz közel kis faluba. Igyekszem majd még délelőtt átérni, hogy a feleségem szülei és rokonsága is részesülhessen a kölnimből" – nevetett a zenész.

Sírba vitte a titkát Jimmy halálának szemtanújahttp://www.life.hu/bulvar/20140416-sirba-vitte-a-titkat-jimmy-halalanak-szemtanuja-hule-eva.htmlTegnap már megírtuk, hogy meghalt Jimmy halálának szemtanúja, Hulé Éva. Zámbó Jimmy egykori közeli barátja már régóta betegeskedett, két hete ápolták egy fővárosi kórházban, ahol a napokban életét vesztette. Most egy állítólagos kéziratot keresnek az ügyvédjén, amely Jimmy halálának körülményeiről szól.TV + BulvárMesével kábít a szóvivő, Győrfi Pálhttp://www.life.hu/bulvar/20140415--gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-mesevel-kabit.htmlGyőrfi Pálban, hazánk legismertebb szóvivőjében egy valódi mesemondó veszett el. A híradókban szinte minden este hallgathatjuk a mesének semmiképpen nem nevezhető beszámolóit balesetekről, de kiderült, hogy nem csak rémtörténetek hagyják el a száját.TV + BulvárOrigoHorváth Éva megint kipróbált egy fiatalító módszerthttp://www.life.hu/bulvar/20140415--horvath-eva-musorvezeto-megint-kiprobalt-egy-fiatalito-modszert-a-sebesz-nelkuli-szepeszeret.htmlHorváth Éva imádja a szépségipart és a szépségipar is őt. Az egykori modell, ma már műsorvezető, remek alany mindenféle újdonság kipróbálásához, bemutatásához.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.