Kiakadtak a nézők a Szomba Esti Láz zsűritagjának beszólásától, aki szellentéshez hasonlította Bárdos Andrásék koreográfiáját.

Jáksó László a harmadik adás után kiverte a biztosítékot vicces, és olykor oda nem illő kommentjeivel a nézőknél, akik felháborodtak, a zsűritag nyers stílusú humorán – írja a Blikk

Forrás: RTLKLUB

„Olyan volt a táncotok, amikor a Zeneakadémián koncert elején rájön az ember, hogy a szelek bántják. De hát az elv olyan, mint a fing, az ember tartja, amíg tudja" – kommentálta az est záró koreográfiáját Jáksó, akinek a kritikáját sem Ördög Nóra, sem Keleti Andi nem tudta szó nélkül hagyni.

„Komolyan a fingásról beszélgetünk szombat este?" – kérdezte Ördög Nóra, aki minden bizonnyal kellemetlenül érezte magát, és nem tudott máshogy reagálni Jáksó szavaira.

„Laci nem érzi a műsor fennköltségét" – tette hozzá Keleti Andi, aki szintén értetlenkedve hallgatta Jáksót.

A nézők pedig nem fojtották magukba a véleményüket, többen alpárinak nevezték a tánchoz nem sokat értő zsűritagot.

„Egy komolytalan infantilis alakot hogy lehet odaültetni, nem igaz, hogy komolyabb, szaktudással rendelkező ember nincs ebben az országban" – írta az egyik véleményező.

„Szerintem az sokkal durvább és alpáribb, hogy Jáksó a fingással viccelődött, és már unalmasak a poénjai is nagyon" – írják a felháborodott nézők, akik bírálják az RTL Klubot is, mert Jáksót választották zsűritagnak.

„Nagyon kedvelem Andrást, és eszem ágában sem volt őt megbántani, de valóban bizonyos fokig a fingáshoz hasonlítottam a produkciójukat. Illetve arra utaltam, hogy én is olyan vagyok, mint ő, láttam rajta, hogy nagyon izgult, és baromira koncentrált, pont, mikor valaki valamit visszatart" – kezdi Jáksó, aki belátja, hogy olykor nyersen fogalmaz, ha véleményt alkot.