Bárdos András Keleti Andrea zsűritag szellentés Jáksó László Ördög Nóra tánc Szombat esti láz koreográfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiakadtak a nézők a Szomba Esti Láz zsűritagjának beszólásától, aki szellentéshez hasonlította Bárdos Andrásék koreográfiáját.

Jáksó László a harmadik adás után kiverte a biztosítékot vicces, és olykor oda nem illő kommentjeivel a nézőknél, akik felháborodtak, a zsűritag nyers stílusú humorán – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

„Olyan volt a táncotok, amikor a Zeneakadémián koncert elején rájön az ember, hogy a szelek bántják. De hát az elv olyan, mint a fing, az ember tartja, amíg tudja" – kommentálta az est záró koreográfiáját Jáksó, akinek a kritikáját sem Ördög Nóra, sem Keleti Andi nem tudta szó nélkül hagyni.

„Komolyan a fingásról beszélgetünk szombat este?" – kérdezte Ördög Nóra, aki minden bizonnyal kellemetlenül érezte magát, és nem tudott máshogy reagálni Jáksó szavaira.

„Laci nem érzi a műsor fennköltségét" – tette hozzá Keleti Andi, aki szintén értetlenkedve hallgatta Jáksót.

A nézők pedig nem fojtották magukba a véleményüket, többen alpárinak nevezték a tánchoz nem sokat értő zsűritagot.

„Egy komolytalan infantilis alakot hogy lehet odaültetni, nem igaz, hogy komolyabb, szaktudással rendelkező ember nincs ebben az országban" – írta az egyik véleményező.

„Szerintem az sokkal durvább és alpáribb, hogy Jáksó a fingással viccelődött, és már unalmasak a poénjai is nagyon" – írják a felháborodott nézők, akik bírálják az RTL Klubot is, mert Jáksót választották zsűritagnak.

„Nagyon kedvelem Andrást, és eszem ágában sem volt őt megbántani, de valóban bizonyos fokig a fingáshoz hasonlítottam a produkciójukat. Illetve arra utaltam, hogy én is olyan vagyok, mint ő, láttam rajta, hogy nagyon izgult, és baromira koncentrált, pont, mikor valaki valamit visszatart" – kezdi Jáksó, aki belátja, hogy olykor nyersen fogalmaz, ha véleményt alkot.

Kínos helyzetbe került Kovács Áronhttp://www.life.hu/bulvar/20140422-kovacs-aron-elso-nagy-prudsegi-teszt-potencianovelo-szer-merevedesi-zavar.htmlKovács Áron egy kellemetlen, személyes tapasztalatán felbuzdulva vállalta, hogy részt vesz egy zavarba ejtő témában indított társadalmi célú felvilágosító programban.TV + BulvárOrigoKiso még mindig szereti Erikethttp://www.life.hu/bulvar/20140414-kiso-kiss-orsi-class-fm-musorvezetoje-meg-mindig-szereti-a-no-thankx-enekeset-eriket.htmlHiába igyekezett mosolygós, vidám arcot vágni Kiss Orsi a VIVA Comet sajtótájékoztatóján, bevallotta, hogy szíve azóta sajog, amióta pár hónapja szakított a nála nyolc évvel fiatalabb szerelmével.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huÚjra műsort vezet Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/bulvar/20140422-bochkor-gabor-a-tv2-n-apak-gyesen-cimu-uj-musoraban-mutatja-majd-be-hogyan-boldogulnak-az-egyedul.htmlAz egykori rádiós ezúttal a Tv2-n mutatja majd be, hogyan boldogulnak az egyedül maradt apukák csemetéikkel.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.