Beával akarnak maradni a gyerekek

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
Bea asszony válás Gáspár Győző Gáspár Evelin Gáspár Virág Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha Győző és Bea asszony szakítanának, Evelin és Virág az anyjukkal maradnának. Ezt a két lány jelentette ki az Édes Életben.

Bea asszony és Győzike most épp se veled, se nélküledet játszik a TV2 Édes Életében. Úgy tűnik, most nagy a baj, a showman saját Facebook-oldalán közölte, hogy 21 év után felbontja házasságát Beával és elköltözik. Az asszony pedig a minap ügyvédnél is járt, ahonnan hazaérve meglepetés ebéddel várták őt a lányok. Bea elmesélte nekik, mit intézett, mire Evelin és Virág is sietve kijelentette: ha elválnak, ők az anyjukkal maradnak.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Bea úgy fogalmazott, jólesik neki, hogy a gyerekek őt választják, ha szakítás lesz a történet vége. Ő úgy érzi, jó anya volt. Arra a kérdésre, nem hiányolják-e apjukat, Virág csak ennyit felelt: „bánja a kutya!"

Cseh-Szakál Tibor tönkreteszi a nőket a Szombat Esti Lázban http://www.life.hu/bulvar/20140423-cseh-szakal-tibor-tancos-mellett-eszmenyi-viktoria-enekesno-es-varga-izabella-a-baratok-kozt-tarja.html Jelenlegi partnere, Eszményi Viktória bordája a minap sérült meg, de előző szériabeli párja, Varga Izabella is bordáját törte korábban. TV + Bulvár -- Jáksó ordenáré módon viselkedett http://www.life.hu/bulvar/20140422-jakso-laszlo-a-szombat-esti-laz-zsuritagja-musorvezeto-szellentesnek-nevezte-bardos-andras-tancat.html Kiakadtak a nézők a Szomba Esti Láz zsűritagjának beszólásától, aki szellentéshez hasonlította Bárdos Andrásék koreográfiáját. TV + Bulvár RTLKLUB Kínos helyzetbe került Kovács Áron http://www.life.hu/bulvar/20140422-kovacs-aron-elso-nagy-prudsegi-teszt-potencianovelo-szer-merevedesi-zavar.html Kovács Áron egy kellemetlen, személyes tapasztalatán felbuzdulva vállalta, hogy részt vesz egy zavarba ejtő témában indított társadalmi célú felvilágosító programban. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.