Évekig is eltarthat az eltűnt repülőgép utáni kutatás

Forrás: AFP -
vizsgálat Malajzia kutatás repülőgép Indiai-óceán eltűnt utasszállító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig semmi említésre méltót nem találtak az Indiai-óceán elsőként kijelölt területének átvizsgálásakor – írja az Origo az MTI-re hivatkozva.

Mindeddig semmilyen eredményt nem hozott az Indiai-óceán elsőként kijelölt területének átvizsgálása.

Forrás: AFP

A tengerfenéken folytatott kutatást hiába terjesztették ki korábban, a vizsgálatokat végző Blufin-21 kutatórobot semmi említésre méltót nem talált – miközben az elsőként kijelölt területek 95 %-ával már végzett. Az amerikai védelmi tárca úgy vélekedett, hogy évekig is elhúzódhat a kutatás a malajziai légitársaság március 8-án eltűnt MH370-es járatának roncsai után.

Szándékosan veszélyeztette a luxusprostit a HIV-fertőzött férfi (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/szofi/20140424-a-luxusprosti-titkai-majdnem-hiv-fertozott-lett-az-egyik-kuncsaftjatol.htmlNem hiszem, hogy valaha is őszintén szerettem valakit, talán csak kötődni akartam - vallotta be Szofi, a luxusprosti, aki a Life.hu olvasóival osztja meg élete titkait. Szofi--A házasság káros az alakrahttp://www.life.hu/csalad/20140416-hazassag-utan-a-nok-tobbsege-meghizik.htmlA menyasszonyok átlagosan négy és fél kilót híznak az esküvő utáni fél évben, ráadásul azok, akik korábban diétáztak, azoknál lényegesen nagyobb súlygyarapodás figyelhető meg – állítják az ausztráliai Adelaide-ben lévő Flinders Egyetem szakértői. Család--5 kérdés a szépségről: Ördög Nórahttp://www.life.hu/trend/20140420-szepsegapolas-es-arcapolas-5-kerdes-a-szepsegrol-ordog-nora.htmlNóra hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb hazai műsorvezető, a kamerák előtt is mindig tökéletesen fest. Kíváncsiak voltunk, ő hogyan csinálja, mivel őrzi meg bőre szépségét, ragyogását. A Life.hu sorozatában ezúttal Ördög Nóra mesél trükkjeiről, szépségápolási szokásairól. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.