plasztikai beavatkozás ValóVilág6 VV Alexa szájfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig telt el 10 nap az első beavatkozás után, VV Alexa, akit kiesése után nem vettek vissza a munkahelyére, máris újabb szájfeltöltésen esett át.

Már három ampulla hatóanyagot injekcióztak be VV Alexa szájába, aki még nem volt elégedett az eredeti keskenyhez képest már jelentősen kikerekedett ajkaival. Még nagyobbat, még húsosabbat szeretne.

Forrás: RTLKlub, VV Alexa
Dr. László Zsolt plasztikai sebész munka közben Forrás: VV Alexa
Szabadulna a VV nyereménylakásától Attilahttp://www.life.hu/bulvar/20140415-szabadulna-attila-a-vv-nyeremenylakasatol.htmlMég egy éve sincs, hogy másfél év várakozás után beköltözött nyereménylakásába VV Attila. Ám magánéleti okok miatt máris szabadulna a kéglitől. TV + BulvárOrigoNa, vajon kit visz párbajozni VV Teo?http://www.life.hu/bulvar/20140424-vv-teo-parbajozni-viszi-vv-zsofit.htmlEnnél azért nagyobb bummra számítottunk, de a ValóVilág 6 most sem okozott meglepetést. VV Teo a papírformának megfelelően választott ellenfelet a párbajra.TV + BulvárRTLKLUBVisszanyalt a fagyi: összeverték VV Cristofelthttp://www.life.hu/bulvar/20140423-vv-cristofel-volt-villalakot-osszeverte-korabbi-kedvese-egyik-baratja.htmlA volt villalakót, aki korábban két nőre is kezet emelt, egykori párja egyik barátja hagyta helyben.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.