Nem cseréli le a barátnőjét Rippel Ferenc

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
barátnő szépségverseny Miss International Hungary Rippel Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Miss International Hungary szépségversenyen nem választ magának új barátnőt Rippel Ferenc, aki a tavalyi versenyen ismerkedett meg kedvesével, a nála 24 évvel fiatalabb Sárával.

Az idén is jelentős szerepet kap a szépségversenyben Rippel Ferenc, aki tavaly kénytelen volt elfogultság miatt visszalépni a zsűrizésből, ugyanis beleszeretett az egyik 18 éves versenyzőbe.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

„Nem tervezem a barátnőváltást, Sárával jól megvagyunk, és igyekszünk a magánéletünket nem nyilvánosan élni. Más szemmel nézek idén a lányokra, márcsak azért is, mert a magánízlésem eltér a színpadi ízlésemtől. Az életben a fekete hajú, pici, törékeny, vékony típusú lányokat kedvelem, akit oltalmazni kell, és ez nem a tipikus szépségkirálynő alkat. A mai szépségkirálynők viszont nagyon céltudatosak. Azért jelentkeznek, hogy ismertek legyenek, szerepeljenek és nyerjenek, és ezért mindet megtesznek. Megtanulnak angolul, lefogynak, egyetemre járnak, átváltoznak, ha szükség van rá. Az ismertté és híressé válás trendi dolog lett, mindenki szeretne sikereket elérni. Manapság királynőnek lenni nemcsak egy évig tartó elfoglaltságot jelent, hanem körvonalazódik egy jövőkép is. A 2008-as szépségkirálynő jó példa erre, hisz évek óta királynőként járja a világot, karitatív rendezvényeken vesz részt, pénzt keres és karriert épít" - osztotta meg velünk gondolatait Feri.

A nap kérdése: volt bugyi vagy sem Tóth Gabin?http://www.life.hu/bulvar/20140428-toth-gabi-allitolag-nem-viselt-bugyit-szombati-fellepesen.htmlTóth Gabi rosszul viselte, hogy hétfő reggel egy napilap címlapján olyan fényképpel jelent meg, amelyen nem volt rajta bugyi. Annyira berágott, hogy nem ment el hétfő délelőtt annak az eseménynek a hivatalos sajtótájékoztatójára, ahol a pikáns képek készültek.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huRöhögőgörcsöt kapott Istenes Bencehttp://www.life.hu/bulvar/20140428-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-istenes-bence-vv-iza-es-vv-krisztian-bekulos-szexen-rohogott.htmlIza és Krisztián riportszobás - békülés utáni - vallomása után alig bírta elmondani a felkonferáló szöveget a ValóVilág stúdiójában Istenes Bence. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKállay-Saunders nem fél az Eurovíziótólhttp://www.life.hu/bulvar/20140428-kallay-saunders-andras-elutazott-koppenhagaba-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlMár ma este fellép Koppenhágában Kállay-Saunders András. Igaz, még nem az Eurovíziós Dalfesztiválon, csupán egy rendezvényen áll színpadra az énekes. A dalverseny első elődöntője május hatodikán lesz, ahol András utolsóként adhatja elő dalát. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.