Elkészült az első VV6-szelfi

Forrás: Istenes Bence/Facebook -
VV Iza RTL 2 VV Krisztián szelfi ValóVilág 6 Istenes Bence VV Aurelio VV Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendhagyó helyszínről jelentkezett hétfőn a Music Fm reggeli műsora. Az Önindító műsorvezetői, István Dániel, Pordán Petra és Istenes Bence ezúttal az RTL Klub ValóVilla lakóit élőben ébresztették. Bence az eseményről szelfit is posztolt a Facebookjára és arra volt kíváncsi, a nézők szerint ki nyeri a VV6-ot.

A poszthoz több mint 800 hozzászólás érkezett, a ValóVilág 6 követői pedig - ahogy ez lenni szokott - egymásnak estek, hogy megvédjék kedvencüket. A nem reprezentatív felmérés szerint Aurelió messze magasan a a legnépszerűbb a nézők körében, a legtöbben úgy gondolják, neki kell és ő is fogja megnyerni a ValóVilágot. Zsófira és Izára kevesen tippelnek, a másik két esélyesjelölt Krisztián - aki már kétszeres párbajgyőztes - és Viki. A hajdúnánási srác sokak szerint megérdemli, hogy jobb életkörülményei legyenek a nyeremény által, Vikit pedig rafináltsága és ügyes játéka miatt látnák szívesen a dobogón. Persze, már, aki, ugyanis az egykori kézilabdázó lány igencsak megosztja a kommentelőket.

Forrás: Istenes Bence/Facebook

És egy kis ízelítő:

"Viki èrdemelné meg. De Krisztiántól se sajnálom. Aurelió egyszerűen annyit nem ér emberileg a szememben mint egy darab kő. Jópofa, szó se róla, de a viselkedése lealacsonyitja egy 4 éves hisztis kölyökére, aki képtelen más igazságot hallani a sajátjánál és a farka lóbálása a kedvenc szórakozása.."

"Miért kérdezitek? El van már döntve. Szerintem az a gusztustalan Viki. Nem meri felválalni, hogy szerelemes Kriszbe, be van zsongva, hogy kibékültek."

"Aureliónak pont pont nem, ha már a luxusból jött akkor menjen is oda vissza. Olyan szinten lenézi a szegénységet... Szerintem vagy Zsófi vagy Krisztián esetleg Viki".

"Istenem mit esztek a bőgős, idegbeteg Aurelión?"

Nos, két hét múlva kiderül, kinek lett igaza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.