Palatinus strand strand Dagály fürdő Budapest nyitás Szezon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei strandszezonban elsőként, május 1-jén a Dagály és a Palatinus nyitja meg kapuit a budapesti strandok közül. Ekkor indul a hullámszolgáltatás a Gellért fürdőben, ahol már április közepétől nyitva van a strandterület.

Indul a budapesti strandszezon. A május 1-jén megnyíló Dagály fürdő hullámmedencéje június 7-től működik. A Paskál strandfürdőt május 24-én, a Római és a Csillaghegyi strandfürdőt május 31-én nyitják meg, a Pünkösdfürdői strandfürdőt pedig június 7-én. A fürdők a tervek szerint szeptember 7-ig lesznek nyitva, illetve ha kedvező az időjárás, akkor szeptember 14-ig – írja az MTI.

Palatinus Forrás: www.palatinusstrand.hu

Az idei szezonban is számos kedvezménnyel igyekeznek a strandokra csábítani a fiatalokat, a családokat és a nyugdíjasokat is: csökkentett áron, jelentős kedvezménnyel várják őket. Emellett a húsz alkalomra szóló bérletek akár 25 százalékos kedvezményt biztosítanak a vendégeknek.

A Széchenyi fürdőben szombatonként Szecska-partyt rendeznek, amelyen minden alkalommal más zenei műfaj mutatkozik be.

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére 2014. augusztus 1-jén pedig ismét megrendezik a Strandok éjszakáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.