tökéletes Minnesota kislány hang éneklés Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintha egy profi énekesnő sokat edzett hangját hallanánk, olyan csodásan énekel a 7 éves Angelina.

Nemrég a Life.hu-n arról a kislányról áradoztunk, aki zseniálisan énekelte Whitney Houston I Have Nothing című dalát. Most pedig újabb csodára bukkantunk. A minnesotai 7 éves Angelina Jordan Canta izgalom nélkül, lazán, tökéletes hangképzéssel énekli a Fly Me To The Moont. A mi szánk tátva maradt!

Íme, a videó a profi csöppségről:

Minden nap lesz eső a hosszú hétvégénhttp://www.life.hu/news/20140430-a-hosszu-hetvege-minden-napjan-eshet-egy-kis-eso-vasarnap-a-legtobb-kozben-kora-nyari-meleg-lesz.htmlKisebb esők minden nap előfordulhatnak a négynapos hosszú hétvégén, de főleg vasárnapra romlik el az idő. Addig kora nyárias időnek örülhetünk.NewsOrigoA nyitottság mellett kampányolnak az UFF-os lányokhttp://www.life.hu/news/20140430-az-uff-os-lanyok-galambos-dorina-enekesno-es-peterfi-nagy-evi-ujsagiro-elmeselik-miert-eri-meg.htmlEzúttal a Life.hu sztárszerzői vallottak arról, miért éri meg nyitottnak lenni.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huAkár már a héten strandolhatszhttp://www.life.hu/news/20140429-majus-1-jen-nyit-a-dagaly-es-palatinus-strand-budapesten-kezdodik-a-szezon.htmlAz idei strandszezonban elsőként, május 1-jén a Dagály és a Palatinus nyitja meg kapuit a budapesti strandok közül. Ekkor indul a hullámszolgáltatás a Gellért fürdőben, ahol már április közepétől nyitva van a strandterület.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.