Hajós András cukiság anyák napja TV2 Friderikusz Palya Bea Republic Az ének iskolája Szulák Andrea Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap anyák napi könnyfakasztó műsorral rukkoltak elő az énekesnebulók, ezért Szulák Andrea joggal fogalmazott úgy, hogy megjelent a cukiságfaktor a műsorban.

Hajós András ismét elővette pszichobubus énjét, és az önbizalomhiányos Kenedi Veronikát próbálta meggyőzni, hogy tökéletes kiscsaj. Király Viktor apai érzésekkel küzdött. Palya Bea majd' kiugrott a bőréből, amikor a dalát énekelte Sarah. A műsor végén pedig ömlöttek a könnyek.

Malaczkó Anna Forrás: TV2

A 8 és fél éves Malaczkó Annának sikerült tanárában, Király Viktorban felkelteni az apai érzéseket. Amikor szerelemről, fiúkról beszélgettek Anna azt mondta: „A fiúknak kell udvarolni, de azért úgy csinálhatjuk, hogy ők vegyenek minket észre". Viktor, amikor egy klipet néztek és félmeztelen férfitest volt látható, felszólította a kislányt, hogy takarja el a szemét. „Rájöttem, hogy én egy nagyon féltékeny apuka leszek, ha lányom lesz" – mondta az énekes. Anna produkciója előtt elárulta hatalmas titkát Friderikusznak, hogy hamarosan kistestvére lesz. A zsűri és mi is elolvadtunk a vékony, de magabiztos hangon éneklő királylánytól. „A mai cukiságfaktor 100%-ig megvan. Megdicsérlek, mert nagyon bátor voltál és magadat adtad" – fogalmazott Szulák Andi.

Az anyák napi műsor két csúcspontja az állami gondozott Bordács Arnold és a szegény családból származó Mata Ricsi dala volt. Arnold a nevelőnőjének, Erzsi néninek énekelte a Republic együttes „Ha itt lennél velem" című dalát. A pótanyuka a nézők soraiban könnyek között hallgatta a kislurkó megható dalát és természetesen Szandi, a fiú tanára is megkönnyezte tanítványa előadását. „Mindig különleges ajándékot kaptam Arnoldtól, de ilyen különlegeset még soha" – fogalmazott Erzsike.

A mi kedvencünk, Mata Ricsi ismét egyszerűségében nagyszerű volt. A rosszcsont tanárának bevallotta, hogy a csillagokat is lehozná az égről édesanyjának. A fiú az „Úgy szeretném meghálálni" című dalt énekelte és szem nem maradt szárazon a produkció alatt. A műsor végén mi is a könnyeinkkel küzdöttünk. „Mata Ricsike úgy hatott rám, hogy nem akart hatni, teljesen őszintén kiállt és énekelt" – fogalmazott Ullmann Mónika, aki a kibővített tanári kar tagja.

Az osztályelső a héten Rghei Sarah lett, aki Palya Bea Tchiki tchiki című dalát adta elő. Az arab származású lányt az énekpróbán Bea is meglepte és ő segített neki a háromnyelvű dal elsajátításában. Sarahát Szandi tanította táncolni és ezzel próbálta a zárkózott lányt megnyitni.

Rghei Sarah Forrás: TV2

A produkció előtt Friderikusz megkérdezte Beát, milyen tanácsot adott a lánynak. „Legyen önmaga és ne hallgasson senkire" – mondta az énekesnő, Szandi pedig rávágta, hogy azért rá hallgasson. A női lelket boncolgató dalt remekül elénekelte Sarah fátyolos, izgalmas hangján. A zsűriben Andi ismét évődött egy picit Szandival, hogy kell-e táncot erőltetni a gyerekekre vagy sem, de Hajós András rendet teremtett. A zsűri és a nézők között helyet foglaló énekesek szavazatai alapján ezen a héten Sarah lett az osztályelső.

Megtelt Az ének iskolájahttp://www.life.hu/bulvar/20140420-mindent-megtettek-a-lelemenyes-nebulok-hogy-bejussanak-a-tv2-n-futo-az-enek-iskolajaba.htmlRózsaszín csipkebugyi Hajósnak, szívmelengető testvéri szeretet és Friderikusz karikatúrák - mindent bedobtak a leleményes nebulók, hogy bejussanak Az ének iskolájába.TV + Bulvár--Sztárok gyermekeivel erősít Az ének iskolájahttp://www.life.hu/bulvar/20140411-a-tv2-az-enek-iskolaja-gyermek-tehetseggondozo-musoraban-ismert-zeneszek-csemetei-is-feltunnek.htmlA TV2 gyermek-tehetséggondozó műsorában ismert zenészek csemetéi is feltűnnek. A Váradi Roma Café egykori zongoristája, Berki Artúr fia és Varga Miklós énekes lánya levette a zsűrit a lábáról.TV + Bulvár--Folytatódik Az ének iskolájahttp://www.life.hu/bulvar/20130617-az-enek-iskolaja-a-tv2-musora-folytatodik.htmlVasárnap ért véget Az ének iskolája, a TV2 gyermek-tehetséggondozó műsora, amely a nagy sikerre való tekintettel biztosan folytatódik - tudta meg a Life.hu.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.