MÁV Start Zrt. menetrend BKK vonat hosszú hétvége változás közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön ünnepnapi, pénteken szombati menetrend lesz a BKK-nál. Módosul a vonatok közlekedési rendje is.

A május elsejei hosszú hétvégén változik a közösségi közlekedés. Május elsején, csütörtökön a BKK járatai az ünnepnapokon érvényes menetrend szerint közlekednek. A bevásárlóközpontok zárva tartása miatt a 22-es busz helyett a 22A, a 64-es helyett a 64A, a 104-es helyett a 104A, a 123-as helyett a 123A, a 126-os helyett a 126A, a 162-es helyett pedig a 262-es busz közlekedik.

Forrás: Thinkstock

Nem tér be az áruházakhoz a 38-as, a 92-es, a 135-ös, a 138-as, a 204-es és a 218-as járat. A 140B busz a Törökbálint, bevásárlóközpont végállomás helyett csak a Határ utcai megállóig jár. Csütörtökről péntekre, péntekről szombatra, szombatról vasárnapra virradó éjjel az éjszakai járatok a hétvégi éjszakai menetrend szerint közlekednek.

Pénteken és szombaton a BKK járatai a szombati menetrend szerint járnak. A következő hétvégén, május 10-én, szombaton a pihenőnappá nyilvánított május 2-ai pénteki munkanapot kell ledolgozni, ezért akkor az iskolaszünetben érvényes pénteki menetrend szerint lehet utazni – írja az MTI.

A MÁV honlapján olvasható tájékoztató szerint április 30-án pénteki, május 1-jén, szombati, május 2-án és május 3-án pedig ünnepnapi menetrend lesz érvényben. Vasárnaptól már a megszokott menetrend alapján közlekednek a vonatok. Indulás előtt a menetrend változásairól érdemes tájékozódni a MÁV-START telefonos ügyfélszolgálatán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.