Eltemették Kamilla testvérét, a brit trónörökös sógorát

Forrás: AFP -
halál temetés II. Erzsébet brit királynő Károly herceg brit királyi család Vilmos herceg Camilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, április 23-án balesetben elhunyt Károly herceg feleségének testvére. Ma eltemették Mark Shandot.

Mark Shand, Kamilla cornwalli hercegnő 62 esztendős öccse New Yorkban hunyt el.

Forrás: AFP

A trónörökös sógora a közlemény szerint az utcán elesett, beverte a fejét a járdaszegélybe, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítás után meghalt.

Forrás: AFP

Íme Klein Dávid szelfije a kettes táborbólhttp://www.life.hu/news/20140430-klein-david-hegymaszo-sikeresen-teljesitette-a-mount-everesten-a-masodik-akklimatizacios-kort.htmlDávid kedden felért a Mount Everest kettes táborába, ahol még egy fotóra is maradt ereje.News--A legszebb magyar helyek a Street View-nhttp://www.life.hu/news/20140430-a-google-street-view-n-a-matyas-templom-es-az-operahaz-belseje.htmlA Google Street View-ban már híres és gyönyörű magyarországi épületekben, de akár borvidékek szőlőhegyein és sétálhatsz virtuálisan.NewsOrigo27 kisfiút ronthatott meg egy tornatanár Csepelenhttp://www.life.hu/news/20140430-27-kisfiut-eroszakolt-meg-vagy-rontott-meg-egy-tornatanar-csepelen-a-burattino-altalanos-iskolaban.htmlA csepeli Burattino általános iskola tornatanárát szexuális erőszakkal gyanúsítják. Állítólag 27 kisfiút ronthatott meg. A nyomozás már hónapok óta tart, közben a kormányhivatal az iskola ellen is vizsgálatot indított, a tanárok közül ugyanis többen végzettség nélkül taníthattak.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.