Szinetár Dóra tánc Szombat esti láz Angyal András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összesen negyven pontot kapott modern koreográfiájáért Szinetár Dóra és Angyal András. Ezzel ők voltak az idei évadban az elsők, akik maximális pontszámot kaptak. Válaszul érkezett Rezes Judit és Lehoczky György egy kicsit sem megszokott bécsi keringővel.

Szinetár Dóra és Angyal András produkciója után hatalmas tapsvihar tört ki a Szombat Esti Láz stúdiójában, a zsűri hosszasan méltatta őket. Pedig Dórának nem volt egyszerű dolga, mert hetekkel ezelőtt megsérült a bordája. Akkor ennek nem tulajdonítottak nagy jelentőséget, de a sérülés egyre komolyabbá vált, míg kiderült: bordatörése van. A színésznő végül hősiesen végigtáncolta a produkciót, amellyel az idei évad első maximális pontszámát zsebelték be. Nem véletlenül!

Ezzel a produkcióval vetélkedett Rezes Judit és Lehoczky György bécsi keringője, amely a megszokott - és talán kicsit unalmas - koreográfia 21. századi változata. "Ez egy bátor ötlet isteni megvalósítása" - foglalta össze Csonka András a látottakat, amelyek után a gyönyörű Ördög Nóra is csak kapkodta a levegőt izgalmában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.