Schobert Norbi: "Elég gazdag embernek tartom magam, de..."

Forrás: Sunhill Media -
interjú pénz gazdagság Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbival, az üzletemberrel készített interjút a BorsOnline. A ballagásra siető családapa nemcsak üzleti sikereiről és bukásairól beszélt, hanem többek között arról is, hogy mennyire gazdag.

Na, nem csak anyagilag, bár azt sem tagadja. Miért is tenné? "Elég gazdag embernek tartom magam, de erkölcsileg sokkal gazdagabb vagyok, mint anyagi értelemben. Csodálatos, egészséges gyerekeim vannak, csodálatos feleségem, aki szeret, óriási ismeretségi köröm, a nevem mindenki ismeri" - nyilatkozta a lapnak.

Forrás: Sunhill Media

Egy ideje egyébként megváltozott az értékrendszere és kiszállt a bulvárvilágból, interjút sem szívesen ad. "Nem azon a pályán versenyzem, ahol a bulvárszereplők, ami nem azt jelenti, hogy lebecsülném őket, csak én változtam, más lettem" - mondta Norbi. A fitneszguruként megismert üzletember ma már olyan körökben mozog, hogy azt néha még maga sem hisz el. A sikereiből és a kudarcaiból építette fel a vállalkozását. És mi a siker kulcsa? Nos, ezt is megosztotta: "intelligencia és alkalmazkodó képesség, a két legfontosabb tulajdonság".

Élete legnagyobb bukásáról már korábban is mesélt, erről itt olvashatsz bővebben, a legnagyobb sikerének viszont a feleségét tartja. "Az a pasi, aki egy ilyen jó nőt tud találni, aki ilyen jó anya is, ilyen sikeres munkaerő és támasz is egyben, akkor az az ember legnagyobb sikere" - mesélte Norbi, aki egyébként szigorú főnök (nem is tartja magát jó vezetőnek), csak egyszer lehet nála hibázni, de aki jól végzi a dolgát, az évente háromszor-négyszer prémiumra is számíthat. Ezek után nem nehéz elképzelni, hogy otthon is ő a rossz zsaru, a végső fenyegetés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.