emelt szint Bódi Sylvi angol tanulás érettségi 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell lelkesen tanul az emelt szintű érettségire, és egy felesleges percet sem hagyna ki, amit tanulással tölthet. Így biztos csillagos ötös lesz a bizonyítványa.

Bódi Sylvi tanulási lázban ég, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a Life.hu újságírójának nemrég arról mesélt, a nyelvekre szeretne koncentrálni és újra elkezdett olaszul tanulni. A közösségi oldalán pedig olyan szelfit posztolt, amelyen éppen a közelgő angol érettségi vizsgára készül.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club

"Reggel 7 óra. Belváros. Kicsit hamarabb odaértem a megbeszélt helyre, így a várakozási időt angoltesztek kitöltésével töltöm. A héten elkezdődnek az érettségik, nekem csütörtökön kell mennem az angol emelt szintűre, így minden percet kihasználok, hogy tanulhassak. Mindenkinek, aki az idén érettségizik vagy tesz emelt szintű érettségit, sok sikert kívánok!" – írta ki Sylvi. Drukkolunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.