Perrel fenyegetik Britney Spearst

Forrás: AFP/Mark Davis -
pofon orr táncos törés próba Britney Spears per kórház költség késés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkésett a próbáról, ezért betörte táncosa orrát az énekesnő. A lány most perrel fenyegeti a sztárt.

Nem túl diplomatikusan reagálta le táncosa késését Britney Spears. Az eset még tavaly nyáron történt, amikor Dawn Noel nevű táncosa nem időben ért oda egy próbára. A 32 éves énekesnő nemes egyszerűséggel arcon vágta, méghozzá olyannyira, hogy betörte a lány orrát.

Forrás: AFP/Mark Davis

A sztár és menedzsmentje megígérte Dawnnak, hogy állja a kórházi költségeket, ám a lány szerint semmi ilyesmi nem történt, ezért perrel fenyegeti a kétgyerekes anyukát. Az énekesnő sajtósa egyelőre nem kívánta kommentálni a történteket.

Bye-bye, Győzikehttp://www.life.hu/bulvar/20140505-a-tv2-edes-eletenek-szereplojet-gaspar-gyozot-kirugta-a-csatorna.htmlNem forgat tovább az Édes élet stábjával Gáspár Győző és családja. A showman a múlt héten megjelenő lemezén engedély nélkül használta fel a valóságshow-nak titulált műsor logóját, de ráfázott. TV + BulvárOrigoMici és Ördög Nóri első anyák napjahttp://www.life.hu/csalad/20140505-ordog-nora-es-kislanya-mici-elso-anyak-napja.htmlNánási Pál újabb családi fotóval örvendeztette meg a Mici- és Nóri-rajongókat.Család--Ilyen volt, ilyen lett: látványos lakásfelújítások képekbenhttp://www.life.hu/csalad/20140430-ilyen-volt-ilyen-lett-latvanyos-lakasfelujitasok-kepekben.htmlLakásfelújításra két esetben kerülhet sor: ha már hosszú évek óta élünk valahol, és már kicsit lelaktuk a szobákat vagy éppen ha új lakásba költözünk, amit saját ízlésünkre szeretnénk formálni. A lakásfelújítás minden esetben nagy körültekintést és sok-sok fantáziát igényel. Íme, néhány inspiráló példa.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.