Fergeteges grillpartit rendeztek a 14. VIVA Comet-jelölt énekesek.

Titkos grillreceptek, illatos zöldségek, némi fűszer és négy mindenre elszánt énekes – Fluor, Kállay-Saunders András, ByeAlex és BLR kis időre félredobták a mikrofont, és helyette fakanalat ragadtak. A VIVA Comet „A Legjobb férfi előadó" kategóriájának jelöltjei jó hangulatú közös grillezésen lazítottak néhány héttel a nagy nap előtt. 

Forrás: Red Lemon Media

A népszerű műsorvezető-duó, Iszak Eszti és Sanyóca grillezni hívta az idei Comet-jelölt énekeseket. Kiderült, Fluor rutinos sütögetőnek számít, de a grillező összerakásával támadt némi problémája. „Grilleztem már többször, pácolásban kifejezetten jó vagyok, de az előkészületekben még sosem vettem részt – általában csak ettem, de az mindig jól ment" – mondta nevetve az előadó, akinek végül ByeAlex segített a sütő felállításában.

Forrás: Red Lemon Media

„Az abszolút favoritom most a mexikói konyha: a burrito és a quesadilla minden mennyiségben jöhet" – mondta Fluor, majd hozzátette: „A paradicsomot és a gombát viszont egészen kiskorom óta utálom: már az óvodában is komoly gondok voltak, ha az óvónéni zöldséget szeretett volna etetni velem."

Kállay-Saunders András, akiért most nagyon izgulunk eurovíziós szereplése miatt, hősiesen küzdött könnyeivel a hagymapucolás közben. „Csirkét, rizst, illetve különféle fitneszételeket szoktam leginkább főzni, sokszor Renivel közösen" – árulta el a Running című sláger előadója. „Figyelek a kalóriákra, viszont bevallom, minden héten a vasárnapot várom legjobban. Ezen a napon szoktam bűnözni: általában óriási hamburgert eszem sült krumplival" – fejtette ki az énekes.

„Szerencsére nem kell odafigyelnem az alakomra, így ehetek rendesen" – kezdte mosolyogva BLR, aki azt is elmondta, hogy a teltebb lányokat szereti. „Gyakran hangoztatom, hogy a csajok se koplaljanak, mert eltűnik a cici, popsi."

ByeAlex pedig elárulta, hogy nem nagy szakács, a chilis babos csirkemellet és a lapcsánkát, vagyis a tócsnit azonban bármikor elkészíti. Az énekes az első találkozások során még nem kápráztatná el a kiválasztott hölgyet a saját receptjével. „Én az első randin sosem főznék senkinek. Úgy látom, a lányoknak tetszik, ha otthonosan mozogsz a konyhában, de az sem hátrány, ha egy jó helyre viszed őket vacsorázni."

A 2014-es VIVA Comet gálán, június 11-én a Papp László Budapest Sportarénában ünneplik meg az elmúlt év zenei legjeit egy nagyszabású, látványos show keretében, ahol a frissen díjazott Hooligans 
is színpadra lép. A díjátadó nemzetközi sztárvendégei Inna és Ola, akik exkluzív show-val készülnek, ezenkívül élőben lép fel Fluor, a Halott Pénz, Diaz, a New Level Empire, Majka és Curtis, Ganxsta Zolee & Dynamic, a Punnany Massif, BLR, Tóth Gabi és Király Viktor is.