Csobot Adél még az érettségin is vidám volt

Forrás: Facebook/Csobot Adél -
X-Faktor Csobot Adél vidámság érettségi 2014 izgulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cserfes énekesnő jó kedvét még a magyarérettségi sem vette el.

Csobot Adélért is izgulhatunk – a fiatal énekesnő is az idei érettségizők között van. Az X-Faktor felfedezettje a Fókuszban elmondta, hogy annak idején épp a tehetségkutató műsor miatt nem tudott idejében leérettségizni. Ezért most pótolja a hiányosságot.

Forrás: Facebook/Csobot Adél

Kifejtette, sokkal nehezebb volt felkészülnie a vizsgára, mint a többi diáknak. Nemcsak azért, mert nem Magyarországon járt gimnáziumba, hanem mert a rengeteg elfoglaltság mellett csak ritkán volt ideje tanulni. Legnagyobb félelme a történelem írásbeli, amelyet szerdán írnak a diákok, köztük Adél is.

Egy másik magyar hírességnek is szurkolhatunk majd: Bódi Sylvi ugyanis csütörtökön írja az emelt szintű angol írásbelit.

Kifőzte a tutit Fluor és ByeAlexhttp://www.life.hu/bulvar/20140506-a-14-viva-comet-jelolt-enekesei-fluor-kallay-saunders-andras-byealex-es-blr-grillpartit-tartottak.htmlFergeteges grillpartit rendeztek a 14. VIVA Comet-jelölt énekesek.TV + BulvárOrigoAda zaklatja az orvosáthttp://www.life.hu/bulvar/20140505-ada-a-reflektor-musorvezetoje-zaklatja-haziorvosat.htmlNem egyszerű Ada háziorvosának az élete. A Reflektor műsorvezetője minden apróság miatt azonnal felhívja telefonon és addig nem teszi le a kagylót, amíg az orvos meg nem nyugtatja. TV + BulvárOrigoBéres Alexandra elárulta, miért vállalt második gyerekethttp://www.life.hu/bulvar/20140505-beres-alexandra-kislanya-panka-miatt-vallalt-masodik-gyereket.htmlBéres Alexandra már kislányával, Pannával is kereknek érezte a családját, mégis újabb babát vállalt. A fitneszkirálynő a Life.hu-nak elárulta, hogy miért döntött a családbővítés mellett.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.