Leütötte zenésztársát VV Béci?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Gyömrő verekedés Mr Busta Young G VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béci, alias Young G Béci és Mr. Busta egy gyömrői klubban esett egymásnak.

A hírek szerint a két magyar rapper évek óta nincs jóban. A Blikk úgy tudja, a konfliktus most azzal kezdődött, hogy szombaton közösségi oldalán Mr. Busta megosztott egy fotót Béciről, akit vécés néninek nevezett, és női topban, hosszú, göndör hajjal ábrázolta az egykori villalakót. A fotót Béci, az RTL 2 BeleValóVilágának műsorvezetője is látta, ezért ő is elment Gyömrőre, hogy „meglepje" Bustát, akinek aznap este ott fellépése volt.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

Egy szemtanú szerint Béci a barátaival jól ellátta a baját Bustának. Időközben a rendőrök is megérkeztek a helyszínre, és szétválasztották őket. A Blikk megkeresésére Young G Béci így reagált a történtekre: „Sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom a hírt a verekedésről. De nem is szeretném, ha egy lapon említenének engem és Bustát, mert amit ő képvisel, az nem az én stílusom" – szögezte le Béci.

A másik fél, Mr. Busta nem akart nyilatkozni az esetről. A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya szerint hivatalos rendőri intézkedés nem történt az ügyben.

Az egykori villalakó egyébként korábban is keveredett már balhéba. Tavaly nyáron a kiskunhalasi fesztivál főszervezőjével került összetűzésbe, rendőrt is kellett hívni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.