Angelina Jolie: „Sosem gondoltam, hogy szerelmes leszek"

Forrás: www.elle.com -
Brad Pitt interjú szerelem magazin Angelina Jolie Elle gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl két váláson és jó néhány botrányon az Oscar-díjas színésznő ma jó néhány dolgot másképp lát – erről mesélt nemrég egy ismert női magazinnak adott interjújában.

Meglepő és őszinte vallomást tett Angelina Jolie az Elle magazin júniusi számában. A ma hatgyerekes édesanya Brad Pittel az oldalán állítása szerint soha nem remélte, hogy valaha édesanya lesz, oldalán egy szerető társsal – mondja ezt a világ egyik leggyönyörűbb nőjének kikiáltott színésznő.

Forrás: www.elle.com
Kislánya lesz Béres Alexandránakhttp://www.life.hu/csalad/20140508-beres-alexandra-fitneszkiralynonek-kiderult-kislanya-lesz.htmlUltrahangos vizsgálaton járt Béres Alexandra a családjával, ahol kiderült, Krisztiánnak és Pankának kishúga érkezik.CsaládOrigo5 kérdés a szépségről: Pataki Ágihttp://www.life.hu/trend/20140415-borapolas-es-szepsegapolas-5-kerdes-a-szepsegrol-pataki-agi-modell.htmlÁgi nem csak húszévesen volt gyönyörű – a mai napig remek formában van. Ő tényleg odafigyel a bőrére, csakúgy, mint az egészséges életmódra és a sok sportolásra. Az eredmény pedig magáért beszél. A Life.hu sorozatában az első magyar szupermodell mesél szépségtitkairól.TrendOrigoMichelle Obama is felszólalt az elrabolt diáklányokérthttp://www.life.hu/news/20140508-michelle-obama-is-felszolalt-a-nigeriaban-elrabolt-tobb-szaz-diaklanyert.htmlKözel egy hónapja több száz diáklányt rabolt el egy iszlamista szervezet Nigériában. A közösségi média és néhány híresség egy emberként követeli, engedjék szabadon őket.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.