Aurelio: "Anyám miatt nem tisztelem a nőket"

Forrás: RTL 2 -
RTL 2 szex Való Világ 6 VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villa farokpörgető sírós szájhőse Seherezádénak vallotta be, hogy nem tudja tisztelni a nőket. Az ok szerinte az, hogy az édesanyjával nem volt felhőtlen a kapcsolata, ráadásul az édesapja nevelte fel. Nos, ha tisztelet nincs is benne, azt alig várja, hogy a játék végeztével szexelhessen. 

Aurelio már a beköltözésénél megmondta, hogy három kategóriába sorolja a nőket: vannak, akik egy éjszakára alkalmasak, vannak, akikkel kalandba keveredik, és egy egészen szűk rétegnek kapcsolatra is van esélye vele. Állítja, édesanyja miatt vélekedik így a gyengébbik nemről.

Forrás: RTL 2

"Volt példa arra, hogy elmentünk nyaralni, anyám meg pasit hozott oda. Neki a család nem volt szent, többször megcsalta apámat, úgy, hogy én mindenről tudtam. Így nőttem fel, ezt láttam otthon, úgyhogy valószínűleg emiatt állok így a lányokhoz. Egyszerűen képtelen vagyok tisztelni őket" – magyarázta.

"Pontosan tudom, eddig 39 lányt sikerült megdöntenem. Van egy számlálóm, amin tudom követni, hogy hol tartok. Most azonban már nagyon ki vagyok éhezve. Tulajdonképpen ha ránézek egy nőre, kizárólag a szex jut eszembe" – tette hozzá.

"Sajnálom, hogy pár nap múlva vége van a játéknak, másrészről pedig alig várom. Nem tudok másra gondolni, csak hogy amint kimegyek, valakibe betegyem a fa...mat" – vallotta be Aurelio a villában.

Badarságot állítanak Lilurólhttp://www.life.hu/bulvar/20140508-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosa-vv-viki-es-lilu-nem-rokonok.htmlInternetes fórumozók állítják, rokoni szálak fűzik VV Vikit a ValóVilág műsorvezetőjéhez, Liluhoz. Arról is beszélnek, hogy a villa intrikusa éppen ezért nyerheti meg a játékot. Az érintettek nem szólaltak meg a témában, de Viki édesanyja és a ValóVilág kreatív producere cáfolta a híreszteléseket. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huRégi ValóVilág-játékosok költöztek a villábahttp://www.life.hu/bulvar/20140507-az-rtl-2-valovilag-6-musoraban-vv-attila-vv-seherezade-vv-milo-es-vv-csabi.htmlEgykori játékosok költöztek be a ValóVilág 6 villájába. Az ötödik széria top 3 versenyzője – Attila, Csabi és Seherezádé – és a VV3 győztese, Miló lepte meg a lakókat.TV + BulvárOrigoLevelet írt Alekosz Zuckerbergnekhttp://www.life.hu/bulvar/20140507-az-rtl-klub-valovilag-4-nyertese-nagy-alekosz-levelet-irt-zuckerbergnek-a-facebookon.htmlHa valaki tudja, hogyan csináljon hülyét magából, az Nagy Alekosz. Ennek ékes példája az alábbi történet, amikor is a ValóVilág 4 győztese levelet írt Zuckerbergnek. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.