A 2014-es X-Faktor szériája körül még nagy a titkolózás, mi azonban már tűkön ülünk, hogy vajon kik lesznek a régi-új zsűritagok. A Life.hu szerkesztőségében elgondolkodtunk, ha rajtunk múlna, kiket ültetnénk a zsűriasztal mögé.

Mindenki találgat, vajon új mentorok lesznek-e az X-Faktorban, vagy marad a régi gárda. Az már biztos, hogy - a Life.hu-nak tavaly a műsor kulisszatitkairól mesélő - Geszti Péter nem folytatja mentori munkáját. A többiek - Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Róbert - még nem nyilatkoztak.

Nos, külföldön bevett gyakorlat, hogy akár két nő is szerepel a zsűriben. Angliában egyszerre volt mentor Cheryl Cole és Dannii Minogue, Amerikában Paula Abdul és Nicole Scherzinger. Bevalljuk, mi is el tudunk képzelni ilyen felállást annak ellenére, hogy eddig nálunk mindig csak egy hölggyel erősítették a zsűrit. Ha Tóth Gabi marad, vajon milyen lenne, ha kapna egy „barátnőt" maga mellé? Mit csinálnának élő adásban? Lennének-e hajtépéses komoly viták vagy vicces cicaharc? Gabi szerintünk jó páros alkotna Pásztor Annával, az Anna and the Barbies énekesnőjével, Zalatnay Saroltával, esetleg Csepregi Évával.

Mit szólsz egy ilyen mentorcsapathoz?Forrás:

Pasimentor-fronton, ha egy sokat látott zenészt keresnénk, akkor az omegás Kóbor Jánost választanánk első körben. Mellé a nemrég feloszlott Első Emelet frontemberét, Kikit ültetnénk. De az is lehet, idén fiatalabb férfimentorokat keresnek majd a szerkesztők. Ez esetben mi Fluor Tomin, Heincz Gábor „Bigán" vagy Vastag Csabán gondolkodnánk.

Ha nem feltétlenül zenészt keresnek a zsűribe, akkor Herczeg Zolit hívnánk haza Amerikából. Az ő személye olyan különös helyzetet teremtene, amelyre még egy országban sem volt példa a széria történetében. Ez esetben egy stylist mentorálna, aki az énekesek stílusát, kisugárzását, sztáralkatát vagy éppen annak hiányát is tudná véleményezni. A nők közül pedig Karafiáth Orsolya költőnőre tennénk a voksunkat, aki bejáratott, mégis igazán üde jelenség lenne a show-bizniszben.