Makranczi Zalán tánc kötözés Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy jó kis kikötözésre vágyott Makranczi Zalán, aki a kötözéses produkcióval végre a csúcsra ért. Mindenki láthatta, amit nekünk egy korábbi interjúban már elmondott, hogy a kortárstánc igazán közel áll hozzá!

Égnek álló hajjal, úgy ahogy reggelente csak szerelme, Dóra láthatja szabadult ki a kötelek közül Zalán, majd művészien vonaglott a színpadon.

Kattints a képre és nézd meg a műsorban készült leglátványosabb felvételeket! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Honnan jön ez a mániája” – érdeklődött kaján vigyorral az arcán Ördög Nóri a színész párjától, Szinetár Dórától, aki később így kommentálta szerelme produkcióját.

„Egy szavad sem lehet, ki voltál kötözve”

Alaposan beszóltak a Szombat Esti Láz zsűrijénekhttp://www.life.hu/bulvar/20140505-bardos-andras-es-mate-krisztina-kisfia-beszolt-a-szombat-esti-laz-zsurijenek.htmlKeményen megmondta a véleményét a Szombat Esti Láz zsűrijéről Bárdos András és Máté Krisztina 10 éve kisfia. A gyerek szavait édesapja osztotta meg a bírákkal.TV + BulvárOrigoÖrdög Nóri: "Főállású anya is lennék"http://www.life.hu/bulvar/20140430-ordog-nora-az-rtl-klub-arca-szombat-esti-laz-musorvezetoje-foallasu-anya-lenne.htmlÖrdög Nóri gömbölyödő pocakkal, második gyermekét várva áll a Szombat Esti Láz színpadára. Vajon az RTL Klub arca feláldozná karrierjét az anyaságért? Megkérdeztük! TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huNem egy tipikus anyós Eszményi Viktóriahttp://www.life.hu/bulvar/20140430-eszmenyi-viktoria-szombat-esti-laz-sztarja-nem-tipikus-anyos.htmlValószínűleg minden nő olyan anyósra vágyik, mint Eszményi Viktória. Fia kedvesét, a szintén énekesnő Nagy Adrit hallva csak irigykedhetünk!TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.