gyengeség tánc tájékozódás Máté Krisztina Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Máté Kriszta egészen más arcait is láthatjuk a Szombat Esti Láz kezdete óta, az évek óta kialakult erős nő imidzsén a tánc sokat változtat, de azt a gyenge pontját, amitől megláttuk benne az olykor kissé bohókás, fiatal nőt, eddig nem fedte fel.

Sohasem gondoltuk volna, hogy Máté Krisztának komoly gondja van a tájékozódással. Egyszerűen fogalma sincs, hogy melyik a jobb és bal irány, ha hirtelen rákérdeznek. Problémájának magyarázata is van.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Keresztdominancia

A dominancia az egyik oldali szem- kéz- fül- láb használatának az előnyben részesítése, az egyik oldali szerv jobb teljesítménye, gyorsabb észlelése, gyorsabb reakciója, nagyobb ügyessége és ereje.


A fejlődés egy adott pontján az idegrendszer „dönt” arról, hogy a jobb oldali, vagy a bal oldali agyfélteke vegye át az irányítást a különböző testrészek, érzékszervek működése felett. A bal agyfélteke uralkodása esetén, az ember jobb oldala, a jobb agyfélteke irányítása esetén a bal oldala lesz az ügyesebb, erősebb, gyorsabb.(Gekkonet.hu)
Majdnem lebénult Keleti Andreahttp://www.life.hu/bulvar/20140509-keleti-andrea-tancosno-csigolyajat-platinalemez-tartja-ossze.htmlKeleti Andrea, akit több Szombat Esti Lázban is láttunk kecsesen lejteni a színpadon, elárult egy titkot. Az orvosok szerint nem kellene már táncolnia.TV + Bulvár--Alaposan beszóltak a Szombat Esti Láz zsűrijénekhttp://www.life.hu/bulvar/20140505-bardos-andras-es-mate-krisztina-kisfia-beszolt-a-szombat-esti-laz-zsurijenek.htmlKeményen megmondta a véleményét a Szombat Esti Láz zsűrijéről Bárdos András és Máté Krisztina 10 éve kisfia. A gyerek szavait édesapja osztotta meg a bírákkal.TV + BulvárOrigoKulisszatitkok a Szombat Esti Lázbólhttp://www.life.hu/bulvar/20140425-szombat-esti-laz-tancosai-a-kulisszak-mogott.htmlVajon mit csinálnak a kulisszák mögött a táncosok? Ki igazgatja Ördög Nóri haját, kik turbékolják végig a szüneteket, ki igazítja a gatyáját a színpadon és milyen bemelegítő mozdulatokkal készülődik a táncra az egyik amatőr táncos? Nézd meg a képeket és meglátod!TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.