fashion week frizura ruha Ördög Nóra Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóri tavasztündérnek öltözött. Földig érő, világos selyemruhában és különleges, felcsavart hajjal vezette a Szombat Esti Láz adását. Egyik sem az övé volt!

A produkcióhoz a műsorvezető természetesen kapja az elegáns, estélyi ruhákat és a jelek szerint a hajat is. Új, felcsavart frizurájához a saját haja még nem lett volna elég hosszú, ezért műhajat csatoltak fel neki.

A Szombat esti láz legjobb pillanataihoz kattints a képre! Forrás: Life.hu

Kár, hogy a toldott haj színe kissé eltért Nóri eredeti, barnás hajszínétől, és egy árnyalattal sötétebb volt. Igaz, ezt csak közelről lehetett látni, és Nóri szépségén és ragyogásán egy cseppet sem rontott.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Alaposan beszóltak a Szombat Esti Láz zsűrijénekhttp://www.life.hu/bulvar/20140505-bardos-andras-es-mate-krisztina-kisfia-beszolt-a-szombat-esti-laz-zsurijenek.htmlKeményen megmondta a véleményét a Szombat Esti Láz zsűrijéről Bárdos András és Máté Krisztina 10 éve kisfia. A gyerek szavait édesapja osztotta meg a bírákkal.TV + BulvárOrigoÖrdög Nóri: "Főállású anya is lennék"http://www.life.hu/bulvar/20140430-ordog-nora-az-rtl-klub-arca-szombat-esti-laz-musorvezetoje-foallasu-anya-lenne.htmlÖrdög Nóri gömbölyödő pocakkal, második gyermekét várva áll a Szombat Esti Láz színpadára. Vajon az RTL Klub arca feláldozná karrierjét az anyaságért? Megkérdeztük! TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huÖrdög Nóri: "A lényeg, hogy én érezzem jól magam a ruhában"http://www.life.hu/bulvar/20140425-ordog-nori-szombat-esti-lazban-viselt-ruhaja-miatt-sok-kritikat-kapott.htmlFöldig érő fekete lepelbe rejti ma este gömbölyödő pocakját Ördög Nóri, aki kapott hideget-meleget a Szombat Esti Láz múlt szombati adásában viselt aranysárga miniruhája miatt.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.