A Szombat Esti Lázat lassan Szombat Esti Szanatóriumnak is lehet nevezni. Eddig csak az amatőrök - Máté Kriszta, Eszményi Viktória és Szinetár Dóra - sérült le, a szombati adásra már a profi táncosok is belerokkantak a táncba.

Eszményi Viktória táncpartnere sérülése után kénytelen volt otthon, egyedül gyakorolni a lépéseket, így Cseh-Szakál Tibor helyett az ebédlőszék körül forgott. "Tibi próba közben felvette a Donald kacsa pózt, amelyben a feneke felfelé áll és a dereka mozdulatlan. Szegény, úgy is maradt, kénytelen volt csontkovácshoz menni, pedig gondolkodtunk rajta, hogy látva ezt a pozíciót ,inkább valamilyen kacsatáncot adunk elő" – humorizált immár vidáman Viki, akinek Esztergályos Cecília végül odaítélte a pluszpontjait.

Máté Krisztina párja, Orosz Joci viszont az emelésbe sérült bele, ugyanis hogy kímélje Kriszta lábát, látványos emelésekkel tarkította a produkciójukat.

 Forrás: Life.hu

„Az orvos szerint az ő deréksérülése egyenes következménye az én térdsérülésemnek" - kommentálta a változatos színű térdmerevítőket villantó Kriszta.