Így pózol vadállatokkal a szépség

Forrás: Katerina Plotnikova -
fénykép fotóművész vadállat Katerina Plotnikova
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orosz fotós Katerina Plotnikova élő vadállatok "közreműködésével" készített lenyűgöző képeket.

Bár az ember és az állat ilyen fokú közelsége látszólag veszélyes, ám ez esetben minden óvintézkedést megtettek: a fotózás professzionális állatidomárok segítségével történt.

Forrás: Katerina Plotnikova

A képeket a misztikus atmoszféra, az álomszerűség és mesebeliség teszi megkapóvá, így még azt sem zavaró különösen, hogy vérbeli giccsről van szó. Mi szerettük őket.

Az össze felvételt itt nézheted meg!

A minap egy másik fotósorozatot mutattunk nektek, amelyet szintén egy orosz fotográsfus, Elena Shumilova készített.

Cudar idő várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20140510-majus-masodik-heteben-hidegfront-zaporok-zivatarok-jellemzik-idojarasunkat.htmlÚgy tűnik, a jövő hét nem kedvez majd a teraszos helyeken való munka utáni ücsörgésnek. Az időkép előrejelzése szerint ugyanis nem csak lehűlés, de csapadék és szél is bőven várható. NewsOrigoBemutatjuk, Normant, a sünthttp://www.life.hu/news/20140509-norman-a-sun-az-internet-uj-sztarja.htmlAz Instagramra töltött fel egy csomó képet sündisznójáról gazdija, Jessie. Állítja, a közvélekedéssel ellentétben a sünik jól tarthatók lakásban, legalábbis az afrikai törpesün. Norman pedig az.NewsOrigoItt az első érettségibotrányhttp://www.life.hu/news/20140509-bodi-sylvi-felhaborodott-az-angol-emelt-szintu-ertettsegin-es-itt-az-elso-erettsegi-botrany.htmlÉrthetetlen és rossz minőségű szöveget kaptak az érettségizők angolból. Bódi Sylvi a Facebookján háborgott és panaszával nincs egyedül. Több diák is szülő is hatalmas hibának tartja a szövegválasztást és tervezik, hogy jogí útra terelik.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.