kritika gyorsétterem Schobert Norbert fitneszguru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik internetes portál tesztelte Schobert Norbi gyorséttermi kajáit. Nem ízlett nekik. Megírták. A fitneszguru mellre szívta a kritikát, és nem is ment el mellette szó nélkül.

Norbi a Facebookon tette közzé felháborodását és megbántottságát. Nyílt levelében arról ír, hogy személye elleni támadásnak érzi az ételeiről írottakat és állítja, végtelenül elkeseredett.

Forrás: SuperTV2

"(...) A céljukat elérték, a bántás tökéletes, szarul vagyok a kidobott friss étel látványától és nem tudok mit tenni. Szar az ízlésem Önök szerint. Elfogadom, de másnak bejön. Amúgy ezeket a dolgokat melegen, frissen és ott kell enni, vagy legalább egy mikró. Irigylem is Önöket, hogy friss húst, zsemlét a kukába vágnak és büszkén meg is mutatják (...)" - írta sok egyéb között a fitneszguru.

Botrányok-balhék hete, na és az Eurovízióhttp://www.life.hu/bulvar/20140509-a-life-hu-bulvarkokteljaban-az-eurovizios-dalfesztival-valovilag-6-cseke-katinka-lilu-berki.htmlSzombaton éjszaka kiderül, hanyadik helyen végez Kállay-Saunders András az Eurovíziós Dalfesztiválon, vasárnap pedig a ValóVilág döntőjét nézhetjük. A hét eseményei körülbelül ezek körül forogtak, de hírt adtunk Cseke Katinkáék szerelmi balhéjáról, Nkuya Sonia gyermekelhelyezési gondjairól is. Ha lemaradál volna ezekről, most pótolhatod. TV + Bulvár--A célkeresztben Tóth Gabihttp://www.life.hu/bulvar/20140509-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-a-facebookon-is-indulatokat-general.htmlAz RTL Klub Fókuszának kamerái előtt beszélt arról Tóth Gabi, hogy úgy érzi, a bulvársajtó a legutóbbi időben negatív színben próbálja feltüntetni. A tévéműsorban beszélt arról is, hogy ominózus villantásakor volt-e rajta bugyi és elárulta, hogy a családját megviselte, hogy folyton címlapon volt. TV + BulvárOrigoHogyan lesz Kim Kardashianból Varga Viktor? Egyszerű!http://www.life.hu/bulvar/20140509-kim-kardashian-es-az-eurovizios-dalfesztival-eloadoja-conchita-wurst-es-varga-viktor-puskas-peti.htmlVan, hogy ostobaságukkal és felesleges magamutogatásukkal kerülnek az érdeklődés középpontjába hírességeink posztjai. De ahelyett, hogy ezeket sorolnánk most, Puskás Petinek szavazunk meg egy buksisimit a legutóbbi ötletért. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.