Ismét egy helyen bulizott Zimány és Law

Forrás: oxox -
csók buli modell színész Zimány Linda Jude Law
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jude Law szombat éjjel, vasárnap hajnalban ismét belevetette magát a budapesti éjszakába. Egy népszerű, ötödik kerületi szórakozóhelyre ment kikapcsolódni, ahol történetesen ott járt Zimány Linda is! Igaz, a szemtanúk szerint ezúttal nem együtt buliztak. 

"Figyeltem őket egy darabig, és egyértelműen külön társasággal voltak" – mondta el a Blikknek egy szintén ott bulizó lány.

Forrás: oxox

"Talán tanultak a korábbi esetből, talán Jude most nem volt részeg, mindenesetre nem keresték egymás társaságát, legalábbis nem látványosan. Mindenesetre furcsálltam, hogy amikor húsz perccel később ismét meg akartam őket keresni, már egyiküket sem találtam. Egyszerűen eltűntek, talán mindketten megunták a bulit" - tette hozzá.

Ahogy a Life.hu is megírta, nemrég az ittas Jude Law és Zimány Linda egymásba gabalyodtak, az esetről videó is készült.

Bezúzták Győzike lopott logós lemezeithttp://www.life.hu/bulvar/20140512-a-tv2-edes-eletenek-kamerai-elott-zuztak-be-gaspar-gyozo-lemezeit.htmlAz elmúlt héten arról írtunk, hogy Győzikét jogtalan logóbitorlás miatt kirúgta az TV2. Mondjuk már akkor sem hittük, hogy ez így is van, de legalább volt egy kis "hájp" Győzike és a szépen lassan unalomba fulladó Édes Élet körül. Bár hogy ettől több nézője lett-e a műsornak, arra azért nem fogadnánk. TV + BulvárOrigoIlyen volt Conchita, mielőtt "szakállas nő" lett!http://www.life.hu/bulvar/20140512-az-eurovizios-dalfesztival-gyoztese-az-osztrak-conchita-wurst-igy-nezett-ki-mielott-szakallas-no.htmlConchita Wurst eurovíziós győzelme nem kicsit osztja meg az embereket. Ám így vagy úgy, a születésekor Thomas Neuwrith-ként anyakönyvezett, ma leginkább szakállas nőként emlegetett Conchitával van tele a net.TV + BulvárOrigoSchobert Norbi kiborulthttp://www.life.hu/bulvar/20140510-schobert-norbi-gyorsettermi-etelei-rossz-kritikat-kaptak-a-fitneszguru-elkeseredett.htmlAz egyik internetes portál tesztelte Schobert Norbi gyorséttermi kajáit. Nem ízlett nekik. Megírták. A fitneszguru mellre szívta a kritikát, és nem is ment el mellette szó nélkül.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.