A Duna TV-s baki a csatorna egyik legnézettebb műsora

technikus baki nézettség internet Duna TV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ijedtében hason csúszó kolléga performansza már most megelőzte a csatorna négy legkedveltebb műsorának együttes nézettségét.

A Duna Televízió Kívánságkosár című műsorában elhasaló technikus mára az internet sztárjává vált. A legnagyobb videomegosztó oldalon már több mint 1 millió 600 ezer felett jár a nézettsége, és valószínű, itt még nem áll meg a szám. A baki ráadásul a csatorna nézettségének is jót tett. A Nielsen adatai szerint a csatorna top 4 műsorának együttes nézettsége alulmarad a technikus „akrobatikus" mozdulatáról készített videóval szemben - írja a tv.hir24.hu.
A sírva röhögős felvételt itt ismét megnézheted:

VV Dorka reménykedik még VV Zsolt szerelmében http://www.life.hu/bulvar/20140513-vv-dorka-remenykedik-hogy-ujbol-egymasra-talalnak-vv-zsolttal.htmlVV Dorka kissé feszülten érkezett a ValóVilág döntőjére, ahol kiderült, hogy Aurelio vitt mindent, lakást, kocsit, havi 1 millió forintot. Villabeli szerelmével, Zsolttal még csak nem is üdvözölték egymást, és azóta már meg is írtuk, hogy hullámvölgybe került a kapcsolatuk.TV + Bulvár--Feladta magát a rendőrségen Nkuya Soniahttp://www.life.hu/bulvar/20140513-nkuya-sonia-egykori-megasztaros-feladta-magat-a-rendorsegen-mar-nem-korozik-kislanya-elbujtatasaert.htmlAz egykori megasztárost már nem körözik kislánya elbújtatásáért.TV + Bulvár--Keleti Andi kigömbölyödötthttp://www.life.hu/bulvar/20140513-keleti-andrea-tancosno-a-szombat-esti-laz-zsuritagja-meghizott.htmlKissé kigömbölyödve, de remek formában zsűrizi a Szombat Esti Láz adását Keleti Andrea. A táncosnő elárulta, hogyan változott meg az élete pár kiló plusszal.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.