A Life.hu rendkívül népszerű szépségszakértőjével Szily Nóra beszélget május 31-én, szombaton a Life.hu Csajfeszten. Ott a helyed, ha szeretnél személyesen is különféle praktikákat ellesni Nórától!

Reméljük, már kívülről fújjátok, hogy május 29. és június 1. között rendezzük meg a Life.hu Csajfesztet a Corvin sétányon. A 4 napos, teljesen ingyenes rendezvényünkről természetesen ismert és népszerű arcaink sem hiányozhatnak. Ahogy már korábban beszámoltunk róla, Müller Péterrel is lesz lehetőség diskurálni. Most újabb jó hírrel szolgálunk: Takács Nóra is kint lesz a helyszínen, akivel másik sztárszerzőnk, Szily Nóra beszélget május 31-én.  

Fotó: Kántor Kata

Készüljetek, mert Nóra bemutatja a legnépszerűbb videókban látott technikákat, trükköket élőben is. Sőt! Jelentkezni lehet vendégszereplőnek, akikkel a helyszínen forgatnak, így akár élő részesei lehettek a Jónő videónak. A legjobban sikerült anyagok bekerülnek egy videóba, amely a Life.hu Csajfeszt utáni héten megjelenik nálunk, a Life.hu-n. Jól hangzik, nem? :)

A pontos programokról a Life.hu Csajfeszt-oldalon, a rendezvény Facebook-oldalán, illetve itt a Life.hu-n is tájékozódhatsz!

Miért regisztrálj?
- A karszalagért, amivel kedvezményesen vásárolhatsz a Life.hu Csajfeszt partnerüzleteiben és 20%-os kedvezménnyel mozizhatsz a Corvin Moziban a fesztivál ideje alatt.
- Hogy részt vehess a sorsoláson, ahol értékes nyeremények várnak rád!
- A regisztrált látogatók 50%-os kedvezménnyel utazhatnak a fesztiválra a MÁV-START Zrt. jóvoltából.
- Így tudnak levelezni veled, a nyertesek is e-mailben kapnak értesítést.
- És mert csak 23 másodpercet vesz igénybe. Tényleg!