Csődbe ment ÉNB Anikó üzlete

Forrás: RTLKLUB -
Anikó csőd vállalkozás Éjjel-nappal Budapest Marci RTL Klub modellügynökség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, vége Anikó és Marci közös vállalkozásának az Éjjel-Nappal Budapestben.

Az Anikó által vezetett és Marci ötleteivel megspékelt extrém modellügynökség egy nagy ázsiai munkában reménykedett, amit végül a hongkongi partnerek nem rendeltek meg.

Forrás: RTLKLUB

"Sokkolt a dolog, nem tudom, mi lesz most velünk. Ráadásul mindez azért, mert valaki a tőlünk ellopott laptopról feltette az általunk már elkészített reklámfotókat az internetre. Erről pedig Marci tehet!" - mondta szomorúan Anikó.

"Próbáltam meggyőzni őket, hogy adjanak még egy esélyt, de hajthatatlanok voltak. Tényleg nem tudom, mihez kezdünk most, hiszen nincsen más megrendelésünk" - tette hozzá Marci elkeseredetten.

Levetkőztek az Éjjel-Nappal Budapest szereplőihttp://www.life.hu/bulvar/20140403-bikiniben-mutattak-meg-magulkat-az-ejjel-nappal-budapest-szereploi.htmlBikinis szépségversenyt rendezett Kristóf, a sorozat macsója, így sikerült elérnie, hogy a hajója tele legyen szexis lányokkal.TV + BulvárKirabolták az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaithttp://www.life.hu/bulvar/20140113-joenak-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjanak-legenybucsuja-csunya-veget-ert-kiraboltak-a-fiukat.htmlSzomorú véget ért Joe legénybúcsúja. A fiúk kishíján meztelenül és kifosztva értek haza.TV + BulvárPucérra vetkőzött az Éjjel-nappal Budapest sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20131001-kristof-az-ejjelnappal-budapest-szereploje-meztelenul-allt-modellt.htmlAktmodellkedést vállalt Kristóf, a sorozat szépfiúja. Arra viszont nem számított, hogy idős nők előtt kell vetkőznie, akik teljesen rágerjednek.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.