Nézd élőben, mi történik a a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Forrás: AFP/Loic Venance -
Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg élő Cannes 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
67. alkalommal gurítják le Cannes-ban a vörös szőnyeget, amelyen május 25-ig parádézhatnak sztárok. Már el is kezdték! A fesztivál Grace Kelly életrajzi filmnek, a Grace – Monaco csillagának bemutatásával kezdődik. Most élőben követheted, mi történik a nyitó estén a vörös szőnyegen. Nem kell mást tenned, mint IDE kattintanod. Jó szórakozást!

Forrás: AFP/Loic Venance

Itt az első cannes-i bugyivillantáshttp://www.life.hu/trend/20140514-ime-az-elso-bugyivillantas-a-2014-es-cannes-i-filmfesztivalon-ayem-nour-francia-tevesztar-szoknyaja.htmlNem telhet el Cannes villantás nélkül! Mától startol a 67. cannes-i filmfesztivál.TrendAFPA felső tízezer játszótere: a csillogó Canneshttp://www.life.hu/lifeutazas/20140428-a-felso-tizezer-jatszotere-a-csillogo-cannes-filmfesztival-es-mas-latnivalok.htmlA gyönyörű tengerparti sétánynak, az előkelő szállodáknak és a világhírű filmfesztiválnak köszönhetően Cannes mára a fényűzés szinonimája lett, és te is megtapasztalhatod azt az exkluzív életérzést, amely mágnesként vonzza ide a gazdagokat és a sztárokat. Vitathatatlan, hogy a francia üdülőhely páratlan glamúrral rendelkezik, ám ha közelebbről szemügyre veszed, másik arcát is megláthatod. Utazás--Palvin Barbi is ott lesz a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/news/20140512-palvin-barbara-ott-lesz-a-2014-es-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA szépséges magyar modell ismét beveszi a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegét.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.