Sissi portréját festették egy budapesti ház tűzfalára

Forrás: Facebook/neopaint -
ház Sissi projekt utca Erzsébetváros megújulás VII. kerület Tűzfal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új külsőt kapott a Rumbach Sebestyén utcai tűzfal.

Átadták a Rumbach Sebestyén utca megújult tűzfalát, amelyre Sissi hercegnő arcképe is felkerült. A falszakaszt a „Tűzfalrehab az Erzsébetvárosban 2013" elnevezésű projekt során öltöztették új köntösbe.

Ilyen volt, ilyen lett Forrás: Facebook/neopaint

Nem ez az első VII. kerületi felújított tűzfal: a Király utcába Krúdy Gyula egyik híres idézete került, – miszerint ez „a legpestibb utca" – a Dohány utca kidekorált tűzfala pedig mára az egész háztömb éke lett.

Ami a szakáll mögött van: Conchita Wurst valódi arcahttp://www.life.hu/drlife/20140513-kozfelhaborodas-conchita-wurst-az-eurovizios-dalfesztival-gyozelmevel-kapcsolatban.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál győzteséről kialakult megoszló véleményektől hangos a sajtó napok óta. Elindult a mémgyártás, hírességek posztolnak pro-kontra érveket Conchita Wurst győzelmével kapcsolatban, de még egy baráti kávézás sem telik el anélkül, hogy legalább egy poén erejéig ne jönne szóba a téma. Sajnos azonban téves információk terjednek, amelyek alapjaiban befolyásolnak egy fontos kérdést.Dr. Life--A gyermektelen párok boldogabbak, mint akik már szülővé váltakhttp://www.life.hu/intim/20140510-a-gyermektelen-hazassagokban-es-kapcsolatokban-boldogabbak-a-felnottek.htmlA gyermekvállalást évszázadokon át a boldogság forrásának és az élet értelmének tartottuk. Mára azonban nemcsak a gyereket vállalló családok száma csökken rohamosan, de egy olyan kutatás is napvilágot látott, amely szerint a gyermektelenek boldogabbak is, mint azok, akik már legalább egy babát vállaltak. Legalábbis ez derül ki a brit Open University felmérésből - írja a The Guardian.IntimOrigoA felső tízezer játszótere: a csillogó Canneshttp://www.life.hu/lifeutazas/20140428-a-felso-tizezer-jatszotere-a-csillogo-cannes-filmfesztival-es-mas-latnivalok.htmlA gyönyörű tengerparti sétánynak, az előkelő szállodáknak és a világhírű filmfesztiválnak köszönhetően Cannes mára a fényűzés szinonimája lett, és te is megtapasztalhatod azt az exkluzív életérzést, amely mágnesként vonzza ide a gazdagokat és a sztárokat. Vitathatatlan, hogy a francia üdülőhely páratlan glamúrral rendelkezik, ám ha közelebbről szemügyre veszed, másik arcát is megláthatod. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.