békülés TV2 Gáspár Győző Édes Élet Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző a minap a Facebookján jelentette be, hogy már nem szereti Beát és el akar válni tőle. Amúgy nem először. Most kiderült, mégse. Mi szóltunk, hogy műbalhé.

Lement kutyába Győzike és térdenállva könyörgött Beának, hogy bocsásson meg neki. Azt állítja, belátta, ötven napig bűnös ember volt és ezentúl felesége minden kívánságát teljesíti majd. "Tudom, hogy egy undorító féreg vagyok" - mea culpázott a showman, Bea pedig így biztatta: "Gyere, gipsykutya, gyere".

És micsoda fordulat, Bea asszony megbocsátott férjének, mi pedig együtt sírunk velük.

Voksán Virág póruljárthttp://www.life.hu/bulvar/20140516-voksan-virag-modell-dj-nek-feltortek-a-facebook-fiokjat.htmlA modell-DJ a közösségi oldalán számolt be arról, hogy kellemetlenség érte. TV + BulvárOrigoVégleg vége VV Charlotte és VV Simon kapcsolatánakhttp://www.life.hu/bulvar/20140516-az-rtl-2-valovilag-6-szereploi-vv-charlotte-es-vv-simon-szakitottak.htmlPár napja még Charlotte cáfolta a Simonnal való szakításukról szóló híreket, Simon viszont elárulta a szakítás okát. Most végre egybehangzóan állítják: a szerelmüknek vége.TV + Bulvár--Halálosan megfenyegették Conchita Wurstothttp://www.life.hu/bulvar/20140516-az-eurovizios-dalfesztival-gyozteset-conchita-wurstot-halalosan-megfenyegettek.htmlAz osztrák médiában röppent fel a hír, hogy meg akarják ölni az Eurovíziós Dalfesztivál győztesét. Ezt maga Conchita is megerősítette.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.