Sztár lett a gyermekotthonban Bordács Arnold

Forrás: TV2 -
szülő Az ének iskolája nevelőotthon Bordács Arnold sztár tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arnold produkciójával hétről hétre könnyeket csal a szemünkbe, ezért a Life.hu utánajárt, hogyan sikerült a kisfiúnak a gyermekotthonból Az ének iskolájába jutnia.

Arnold testvéreivel együtt 2004 óta él a gyermekotthonban. A 11 éves kisfiú már csak halványan emlékszik a szüleire, akiket évek óta nem látott.

Bordács Arnold nevelőnője és testvérei Forrás: TV2

„Arnold ismeri a szüleit, mert amíg volt rá lehetőségük látogatták. A kapcsolat azonban hat éve megszakadt. Ettől függetlenül jól érzi magát nálunk és örül, hogy testvéreivel egy otthonban lehet" – mesélte Valéria, Arnold gyámja, aki nevelőjével, Erzsi nénivel együtt mindenben támogatja a szárnyait bontogató kis tehetséget.

„Mivel már évekkel ezelőtt felfigyeltünk Arnold hangjára, ezért mindig ösztönöztük őt, hogy énekeljen. Amikor láttuk Az ének iskolája első évadát, akkor jött az ötlet, hogy a mi kis tehetségünket is benevezzük. Aztán amikor sikeresen vette a válogatásokat és haladt előre nagyon örültünk neki. Amióta Arnold a tévében látható felbolydult az intézményünk. Álmainkban sem gondoltuk, hogy ilyen népszerű lesz a diákunk. Ő most egy kis sztár, de ettől egyáltalán nem szállt a fejébe a dicsőség és ugyanolyan jól tanul és ugyanúgy viselkedik, mint eddig" – mosolygott Valéria, aki elárulta, Arnold nem mindig olyan visszafogott, mint ahogy azt a műsorban láthatjuk.

Forrás: TV2

„Természetesen ő is egy felszabadult gyermek, aki nem marad ki a csínytevésekből. A tévés közegben azonban megilletődötten viselkedik, ezért látják őt a nézők halkszavúnak és visszafogottnak" – magyarázta a nevelőnő.

„Nagyon jó Az ének iskolájában, mert sok mindent tanulok az éneklésről. Kicsit szoktam izgulni a fellépések előtt, de aztán amikor már a színpadon állok, elmúlik az izgalom. A legjobb barátom Szabi, Lidi és Vanessza, de a többieket is nagyon szeretem" – mesélte Arnold a Life.hu-nak, aki illedelmesen válaszolt a neki szegezett kérdésekre és úgy tette le a telefont, mint egy igazi kis úriember, azaz „Jónapot kívánok!".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.