Az eddigi legmeghatóbb iWiW-emlékek

Fotó: Mudra László - Origo -
iWiW bezárás megható emlék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június végén megszűnik az első magyar közösségi oldal. A teljesség igénye nélkül összeszedtük a legmeghatóbb pillanatokat, amelyeket az iWiW-nek köszönhettek. De ti is küldhettek emlékeket!

Elindult a visszaszámlálás! Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, 12 év után várhatóan június 30-án lekapcsolják a magyar közösségi háló utolsó szerverét is. Egy úgynevezett digitális időkapszula igénylésével minden fotót, üzenetet és kapcsolatot megőrizhettek az utókor számára! Közben létrejött egy iWiW-emlékek oldal, ahol vidám, izgalmas, érdekes vagy épp filmbe illő iWiW-vel kapcsolatos történetekről lehet olvasni. Ezekből szemezgettünk most.

Fotó: Mudra László - Origo

Igaz szerelem
Alíz az iWiW-en, a Csajok és Pasik alkalmazás segítségével találta meg élete szerelmét, idén júniusban össze is házasodnak.

Őrangyalok
Gábor könnyfakasztó történetet osztott meg: 2006 őszén regisztrált az oldalra, 2007 januárjában a karjai között elhunyt imádott felesége. A temetés után a géphez ülve az első, amit megpillantott egy felkérés volt a főiskolás szerelmétől. Hónapokkal később levelezni kezdtek, majd 38 évvel az első randevújuk után ugyanott, ahol először randiztak, ismét találkoztak. Ma már hetedik éve, hogy együtt élnek és van négy lány unokájuk is. „Rám kettő Őrangyal vigyáz! Egy fent az égben, aki hozzám visszaküldte az első szerelmemet, és egy idelent a földön!"

Barátság
Mária 8 év kutatása után az iWiWen talált rá újra egykori táncpartnerére.

Anya
Éva pedig itt tudta meg, ki az igazi édesanyja. 2006-ban találta meg egy ismeretlen rokona az oldalon és ő árulta el neki, ki az igazi édesanyja, és az, akit eddig annak hitt, örökbe fogadta őt.

Küldj emléket te is!

Szeretnénk együtt emlékezni veletek! Ha van egy iWiW-es sztorid, legyen az vicces, boldog vagy szomorú, akkor írd meg nekünk az emlekek@iwiw.hu címre!

Bezár az iWiW - 12 év után lekapcsolják az utolsó szerverthttp://www.life.hu/news/20140515-bezar-az-iwiw-12-ev-utan-junius-30-an-lekapcsoljak-a-magyar-kozossegi-halo-utolso-szerveret-is.htmlJúnius 30-án lekapcsolják a magyar közösségi háló utolsó szerverét is. Mit kell most tenned? Eláruljuk!News--Ő a világ a legöregebb cicájahttp://www.life.hu/news/20140520-a-vilag-a-legoregebb-cicaja-poppy-24-eves-emberi-evekben-szamolva-114.htmlA brit macska a minap töltötte be 24. életévét, ami emberi években 114-et jelent. Nem semmi!NewsOrigoÍgy napoznak a boldog békákhttp://www.life.hu/news/20140520-kicsi-es-nagy-beka-napozik-egy-novenyi-agon-jakartaban-indoneziaban.htmlA kétéltűek egy növényi ágba kapaszkodva lazulnak. Cukik, na! Irigyeljük őket!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.