felháborodás fotó béke szoptatás kislány Bálint Antónia Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félreérthető fotó miatt került kellemetlen helyzetbe Toncsi, amit nem hagyott szó nélkül.

Bálint Antónia saját rajongói oldalára töltött fel egy olyan fotót, amin az látszik, hogy a hét éves Babika a mellkasára hajtotta a fejét. Egy újság ezt úgy értelmezte, hogy még mindig szoptatja lányát. Toncsi felháborodott a feltételezésen és az Aktív kamerái előtt mondta el a véleményét, ahol a kérdéses fotót is megnézheted.

„A fotó a szeretetet sugározza, magamhoz húztam a gyermekemet a mellkasomra. Mivel a gyermekem első osztályos tanuló, természetes, hogy ez a kép másról nem szólhat. Az hogy ebbe valaki mást magyaráz bele, az csak rosszindulat lehet" – szögezte le Toncsi aki a jövőben is bátran kimutatja majd szeretetét gyermeke felé.

Mi lett VV Lacival? - Egymás után érik a csapásokhttp://www.life.hu/bulvar/20140519-vv-laci-megserult-kifordult-a-biokaja-es-meghizott.htmlNem túl szerencsésen alakult VV Laci elmúlt pár hete. A VV6 legidősebb játékosát egymás után érik a csapások, pedig eddig neki jött be a legjobban a villalét utáni élet.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huGyőzike békülős klipjén röhög az országhttp://www.life.hu/bulvar/20140521-gaspar-gyozo-gyozike-az-edes-eletben-levetitett-egy-epitkezesen-keszult-bekulos-klipet.htmlA showman ismét az Édes Életben csillogtatta meg utánozhatatlan énekhangját és tánctudását egy építkezésen készült klipben. Kihagyhatatlan videó!TV + BulvárOrigoApja miatt kezdett drogozni Baukó Évahttp://www.life.hu/bulvar/20140521-bauko-eva-vv-eva-joshi-bharatnak-elmeselte-edesapja-miatt-kezdett-el-drogozni.htmlA ValóVilág egykori Törtetője Joshi Bharatnak öntötte ki a szívét káros szenvedélyeiről, drog- és alkoholproblémáiról.TV + BulvárFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.