Felhizlalta a feleségét Nádas György

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Nádas György főzés humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak enni, de főzni is nagyon szeret Nádas György, így nem annyira meglepő, hogy a humorista új felesége felszedett jó pár kilót.

A humoristának kollégistaként tetszett meg a konyha világa, ahol a vidéki konyhásnénik több száz emberre főzték a nem átlagos menzaételeket.

„Be lehetett látni a konyhába, tetszett a benti hangulat, azt meg különösen szeretem azóta is, hogy a szakácsok mindig jókedvűek. Van, aki sportol, valaki sakkozik, nekem a főzés a hobbim. A feleségem a fél év közös élet alatt, az esküvőnk óta 8 kilót hízott. Egy héten 2-3-szor készítünk otthon valami nagyon finomat és nem hagyjuk ott a maradékot sem. Szerencsére Zsuzsa magas nő, nem látszik rajta a túlsúly, igazából csak ő érzi. De elkezdett edzeni, hogy nyáron fel tudja venni a kedvenc fürdőruháját. Nem kell számára diétás ételeket készítenem, azt főzök, amit akarok, ő csak megkóstolja. Igaz, ebből lesz egy tányér, vagy kettő, de a többit én eszem meg" – nevetett a humorista, aki nem szereti látni asszonykáját a konyhában.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A konyha a bevásárlással, a főzéssel és a mosogatással az enyém, nem főzünk közösen, nem szeretem, ha beleszólnak, mit és hogyan csinálok. A többi házimunkát viszont meghagyom a feleségemnek. Olyan helyre költöztünk, ahol a halas és a hentes olyan üzletet működtet, mint egy patika, ráadásul pénteken 6 után olcsóbban kapom az árut, mert utána csak kidobnák. Hát hogyan lehet ennek ellenállni?" – nevetett Nádas Gyuri, aki az összes nemzetközi konyha fogásait kedveli.

A humorista kedvence

Vajon megpirítok sok fokhagymát, abba beleteszem a megpucolt rákfarkakat, egy picit párolom, majd rozéborral felöntöm. Közben kifőzöm a spagettit, és a rákot ízesítem egy kis lime-mal és parmezánnal. Ez a feleségem kedvenc étele.

Rájár a rúd Voksán Virágrahttp://www.life.hu/bulvar/20140522-voksan-virag-modell-dj-t-egy-titokzatos-idegen-zaklatja-es-parja-autojanak-kerekeit-konyhakessel.htmlA szexi dj mostanában nehéz napokat él át, mert egy titokzatos zaklató fenyegeti és ott árt neki, ahol tud.TV + BulvárOrigoBálint Antónia szeretné, ha békén hagynákhttp://www.life.hu/bulvar/20140522-balint-antonia-musorvezeto-felhaborodott-a-feltetelezesen-hogy-meg-mindig-szoptatja-kislanyat.htmlFélreérthető fotó miatt került kellemetlen helyzetbe Toncsi, amit nem hagyott szó nélkül.TV + Bulvár--Rosszul lett Győzikehttp://www.life.hu/bulvar/20140522-gaspar-gyozo-gyozike-az-edes-eletben-kardiologushoz-ment-mert-ugy-erzi-komoly-baj-van-a-szivevel.htmlAz Édes Élet sztárja kardiológusnál járt. Úgy érzi, nem bírja már sokáig a szíve...TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.