Gáspár Győző kardiológus Győzike Édes Élet szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja kardiológusnál járt. Úgy érzi, nem bírja már sokáig a szíve...

Gáspár Győző retteg. A showman ugyanis sokszor lesz rosszul mostanában, van, hogy el is ájul. Mivel sok szívbeteg van a Gáspár családban, és Győzike sincs a toppon, ezért kardiológushoz fordult. Az Édes Élet kamerái természetesen ott voltak.

Forrás: TV2

A vizsgálat után Győzi úgy érezte, a doktor úr nem mondta el neki az igazat és szerinte komoly baja van. A szakember azonban nem talált problémát, így megnyugodhatunk, még sokáig élvezhetjük Győzi hiánypótló produkcióit.

Solti Ádám a szexre építi a szerelmet http://www.life.hu/bulvar/20140522-solti-adam-a-baratok-kozt-szinesze-bevallotta-a-szex-utan-johet-a-szerelem.htmlA Barátok közt sztárja szerint egy kapcsolat elején a szex a fontos, utána pedig lelki síkon mélyülhet el a viszony.TV + BulvárRTLKLUBÖrdög Nóra készül a finálérahttp://www.life.hu/bulvar/20140522-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-keszul-a-szombat-esti-laz-finalejara-utana-csaladjara.htmlSzombaton véget ér a Szombat Esti Láz és ezzel egy időre Nóra is eltűnik az RTL Klub képernyőjéről. Családjára szeretne koncentrálni.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huMi lett VV Lacival? - Egymás után érik a csapásokhttp://www.life.hu/bulvar/20140519-vv-laci-megserult-kifordult-a-biokaja-es-meghizott.htmlNem túl szerencsésen alakult VV Laci elmúlt pár hete. A VV6 legidősebb játékosát egymás után érik a csapások, pedig eddig neki jött be a legjobban a villalét utáni élet.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.