Iszak Eszti nem ismeri a suliszerelmet

Forrás: Red Lemon -
Viva Comet VIVA TV B the First Iszak Eszter zsűri szerelem tehetségkutató gimi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Viva TV és a Comet-gála műsorvezetője gimis éveiről, izgalmas bulikról, barátságokról mesélt annak kapcsán, hogy ő lett az egyik tehetségkutató zsűrije.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Iszak Eszti lesz a B the First - Kié a legjobb sulizenekar? online tehetségkutató verseny egyik zsűrije. A fiatal zenészeket összegyűjtő online tehetségkutató videóit nézegetve Esztinek eszébe jutottak saját középiskolás emlékei, sőt el is látogatott egykori iskolájához.

Forrás: Red Lemon

„Dunaújvárosba jártam középiskolába, ez az időszak a mai napig emlékezetes számomra. A padtársammal, Olgival elválaszthatatlanok voltunk: háromkor véget ért a tanítás, mi ötkor már újra találkoztunk. Természetesen a mai napig tartjuk a kapcsolatot" – emlékezett vissza Eszti, aki bevallotta, a sulis szerelem kimaradt az életéből. „A legjobb pillanatok mindig az osztálykirándulások voltak, nagy csalódásként ért minket, amikor az egyik évben annyira rosszul viselkedett az osztály, hogy büntetésből nem mehettünk sehová" – árulta el Eszti, aki természetesen az iskolai bulikat sem hagyta ki.

Forrás: Red Lemon

„15-16 évesen még nem sminkeltem, de a bulikra én is kifestettem magam, és a barátnőimmel felvettük a legszebb ruháinkat. Nálunk ugyan nem volt iskolazenekar, de a szomszédos iskola együtteséért mindenki odavolt. A B the First! – Kié a legjobb sulizenekar online tehetségkutató indulói is biztosan összetörik majd a kamasz fiúk és lányok szívét."

A döntő helyszíne a Pesti Magyar Színház, ahonnan élőben közvetítjük az eseményeket az szjger.hu-n és itt, a Life.hu-nis. Időpont: 2014. június 3 18:00-22:00

Aki a legjobbnak bizonyul, felléphet hazánk legnagyobb könnyűzenei díjátadóján a VIVA Cometen, olyan sztárok mellett, mint Inna, Ola, Fluor, a New Level Empire, Majka és Curtis, Ganxsta Zolee & Dynamic, a Punnany Massif, BLR, Tóth Gabi, Király Viktor és sokan mások.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.