valóvilág verés barátnő közmunka bíróság VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori villalakó inkább pénzzel váltaná meg a közmunkát, amire a bíróság ítélte barátnője bántalmazása miatt.

Ahogy a Life.hu is megírta, Cristofel bántalmazta barátnőjét, VV Veronikát, amiért a bíróság 300 óra közmunkára ítélte. Majd soron következő barátnőjére is kezet emelt, és közben nem kezdte meg a rá szabott büntetés végrehajtását – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/VV Cristofel

„Sajnos nem az én hibám, nem jelölték meg eddig a helyet, ahol el kell kezdenem a munkát. Annyit tudok, hogy több terület is szóba kerülhet, esetleg óvodában kerítésfestés, iskolában vagy közparkban kertészkedés, öregek otthonában idősek gondozása, vagy kórházi kisegítés, amire rámegy a nyaram, mert hetente pár alkalommal, napi négy-hat órát kellene dolgoznom. Ehhez jön még a helyszínre utazás.

Ha lehet, a párommal megpróbáljuk pénzzel megváltani a közmunkát. Nem azért, mert meg akarnám úszni, csak lett közben egy munkahelyem. Az élettársam, Gigi ismerőse ajánlotta fel, hogy a cégében értékesítő menedzserként foglalkoztatna
" – magyarázta a nőverő valóságshow-hős, aki így inkább pénzzel kiváltaná a közmunkát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.