Tudj meg mindent az iWiW-időkapszuláról!

iWiW bezárás mentés időkapszula emlék adat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első magyar közösségi oldal megszűnésével minden adat elérhetősége elvész. Lépj időben és mentsd el az emlékeidet! Elmondjuk, hogyan.

12 év után június 30-án véget ér egy korszak, bezár az iWiW. Az Időkapszula igénylésével azonban bebiztosíthatod magad, hogy ne vesszenek el az adatait.

Letöltheted az ismerőseid listáját a legfontosabb adatokkal, az összes jelenlegi személyes üzenetedet és az összes fotódat albumokba rendezve. Mindezt egy tömörített zip fájlban kapod, amit kicsomagolva internetkapcsolat nélkül nézegetheted az információkat a böngésződben, a fotóidat pedig albumok szerint mappákba rendezve mentheted el a számítógépedre.

Fontos, hogy az időkapszuládat legkésőbb 2014. június 25. éjfélig igényeld! Amint elkészült a csomag (ez 1-2 napba is telhet), a rendszer azonnal értesít e-mailben. A kapott e-mailben a linkre vagy az iWiW-oldalon a letöltés gombra kattintva átirányítanak a letöltő oldalra, ahol a biztonság kedvéért még egyszer meg kell adnod az iWiW-jelszavad. Ha helyes jelszót adtál meg, akkor a letöltés automatikusan elindul.

Ha elakadnál, írj bátran az info@iwiw.hu e-mail címre!

Küldj emléket te is!

Ha van egy iWiW-es sztorid, legyen az vicces, boldog vagy szomorú, akkor írd meg az emlekek@iwiw.hu címre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.