Lola nem vágyik a rivaldafényre

Forrás:Sunhill média -
szerelem énekesnő Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben alig lehet hallani a fiatal énekesnőről, aki új barátjával jelent meg egy budai szórakozóhely terasznyitó partiján.

Az elmúlt időszakban főleg szerelmi ügyeiről olvashattunk, és az új párkapcsolatáról. Lola igazán kiegyensúlyozott, és elmondása szerint semmi probléma nincs az életében, csak jólesett kicsit kiesni a figyelem középpontjából, és szusszanni egyet.

Lola és a barátja, Bence Forrás:Sunhill média


„Volt már ilyen időszakom. Általában közösségi ember vagyok, és szeretek mászkálni, de most nagyon jól érzem magam otthon. Igazából maga alá temetett az alkotási folyamat, nem tudom, most nagyon élvezem azt, hogy zongorára járok, és dalokat csinálok. Őszintén szólva nem annyira vágyom a rivaldafényre. Ez lehet, hogy fura egy előadótól, de szerintem most ezzel nincsen semmi baj. Fellépni járok ugyanúgy. Puskás Petivel lesz egy közös turnénk, és csinálom egyedül is, de minden más dolgot hanyagolok. Igyekszem most már csak olyat elvállalni, ami arról szól, hogy énekesnő vagyok. Új dalokat természetesen írok, van vagy három, vagy négy már. Most sok új ember van körülöttem, akivel tudok dolgozni, ez az időszak egy ismerkedési, alkotási folyamat" - mondta az énekesnő.

Iszak Eszti nem ismeri a suliszerelmethttp://www.life.hu/bulvar/20140522-iszak-eszti-a-viva-tv-es-a-comet-musorvezetoje-lesz-a-b-the-first-online-tehetsegkutato-egyik.htmlA Viva TV és a Comet-gála műsorvezetője gimis éveiről, izgalmas bulikról, barátságokról mesélt annak kapcsán, hogy ő lett az egyik tehetségkutató zsűrije.TV + BulvárOrigoMolnár Andi: "A szépség nekem kevés"http://www.life.hu/bulvar/20140522-molnar-andinak-a-szombat-esti-laz-tancosnojenek-a-szepseg-keves.htmlMolnár Andi nemcsak feltűnően dekoratív, hanem okos is, így felmerült bennünk a kérdés, miért nem láttuk őt egyetlenegy szépségversenyen sem az indulók között. Pedig a nagymamája biztatta...TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSok a sérülés a Játék határok nélkül itthoni forgatásánhttp://www.life.hu/bulvar/20140522-a-jatek-hatarok-nelkul-magyarorszagi-forgatasan-sok-a-serules.htmlLábtörés, koponyasérülés, bikafelöklelés – egyes hírek szerint ilyen sebesülések is előfordultak a budapesti forgatáson. Az MTVA cáfolja a komoly sérüléseket.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.