Szerelmi duettet táncolt Szabó Győző

szerelem Karczagi Dalma Szombat esti láz Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esztergályos Cili száján olyan mondat szaladt ki, amellyel már több táncát is jellemzte a Szabó Győző és Karcagi Dalma párosnak.

"Szerelmi duettet láttunk. A bahcsiszeráji szökőkút hálószobajelenetét. Gyönyörű volt a koreográfia" - fejtette ki véleményét a zsűritag a párról, akinek kapcsolata eléggé érdekesen alakul. Győző Dalmát vinné el nyaralni, ha nyernének. És van erre esély! Ez lesz a műsor igazi félrelépése?

Forrás: RTLKLUB/Szombat Esti Láz
Rezes Judit nyerte a Szombat Esti Lázat!http://www.life.hu/bulvar/20140524-szombat-esti-laz-nyertese.htmlVégre itt az első női győztes a Szombat Esti Lázban! A nézők szavazatai alapján Rezes Judit vihette haza a Szombat Esti Láz trófeáját.TV + Bulvár--Máté Krisztinából végre nő lett http://www.life.hu/bulvar/20140524-mate-krisztina-felismerhetetlen-lett.htmlMezitláb, pirosra lakkozott körmökkel és hosszú barna hajjal állt színpadra Máté Kriszta, aki az indiai tánccal hazaért a tánc műfajában.Megtanult táncolni és nő lett belőle.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huÉlő adásban vallott szerelmet Makranczi Zalánhttp://www.life.hu/bulvar/20140524-makranci-zalan-szerelmet-vallott.htmlA Szombat Esti Láz adásait végig kísérte Makranczi Zalán és Szinetár Dóra két év után is lángoló szerelme. Makranczi az utolsó adásban ki is mondta, amit végig láttunk, képernyőn és színfalak mögött.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.