Gyurcsík Tibi bravúrosan szerepelt Szlovákiában

Forrás: facebook/Kocsis Tibi -
harmadik helyezés Kocsis Tibor X-Faktor dobogós hely szlovák Gyurcsík Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyurcsík Tibi harmadik helyezést ért el a cseh-szlovák X-Faktorban, az örömhírt az énekes legjobb barátja osztotta meg közösségi oldalán.

Kocsis Tibi tette fel Facebook-oldalára a jó hírt.Gyurcsík Tibor barátom harmadik lett a szlovák X-Faktorban! Hatalmas GRATULÁCIÓ neki!" – írta az X-Faktor győztese. Amikor Gyurcsík Tibi itthon próbálkozott, az élő show-ig eljutott, onnan a nézők szavazatai alapján azonnal ki is esett. Most azonban kárpótolta a sors, és külföldön a dobogós helyezésig jutott. GRATULÁLUNK!

Kocsis Tibi és Gyurcsík Tibi a döntőben Forrás: facebook/Kocsis Tibi

„Mivel Tibivel nagyon jó barátok vagyunk és annak idején ő is végig szurkolt nekem, amikor meneteltem az X-Faktor győzelem felé, egyértelmű volt, hogy vele tartok és mellette állok. A dalválasztásokban is segítettem neki és tanácsokkal láttam el” – mondta a Life.hu-nak Tibi, aki a versenyről is mesélt.

„A Szlovák X- Faktorban kicsit más rendszerben van a döntő, mint nálunk. Ott 6 ember jutott be a végső fináléba, majd a műsor alatt kiesett három, aztán egy ez volt Tibi, így lett ő a harmadik és a két legjobb közül került ki végül a győztes” – magyarázta Tibi.

Eltörött a mécses Az ének iskolájábanhttp://www.life.hu/bulvar/20140526-a-tv2-enek-iskolaja-cimu-musoraban-eltort-a-mecses-osszefoglalo.htmlGyereknap alkalmából ismét kívánságteljesítő hét volt Az ének iskolájában. Fridi osztályfőnök bácsi kitett magáért és a nebulók álmait váltotta valóra. A legvidámabb kislány mégis elsírta magát.TV + Bulvár--Élő adásban vallott szerelmet Makranczi Zalánhttp://www.life.hu/bulvar/20140524-makranci-zalan-szerelmet-vallott.htmlA Szombat Esti Láz adásait végig kísérte Makranczi Zalán és Szinetár Dóra két év után is lángoló szerelme. Makranczi az utolsó adásban ki is mondta, amit végig láttunk, képernyőn és színfalak mögött.TV + Bulvár--Az első fotók Kim Kardashian és Kanye West esküvőjérőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140525-fotok-kim-kardashian-es-kanye-west-eskuvojerol.htmlAndrea Bocellitől szólt a Con te Partiro, a firenzei kastély rózsaszínbe borult, átjárta a szeretet és a szerelem, Kim Kardashianból pedig Kim Kardashian West lett. Az évszázad esküvőjeként aposztrofált celeblagziról megérkeztek az első fotók is. Igaz, a nagy durranásra még várni kell.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.