Hosszú Katinkát kizárták – 5 éve nem történt vele ilyen

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
úszónő úszóverseny diszkvalifikálás Hosszú Katinka Norvégia kizárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világklasszis úszónkat diszkvalifikálták a 200 méter hát megnyert döntője után a bergeni úszófesztiválon. Nem érti, miért.

Hosszú Katinka négy győzelmet aratott a norvégiai nemzetközi rövidpályás úszóversenyen még szombaton. A Vasas világ- és Európa-bajnoka 200 gyorson, 100 háton, 200 pillangón és 100 vegyesen is nyert. Ezen kívül 50 pillangón második, a leggyengébb számában, mellúszásban 100 méteren hatodik lett, de nyitónapi mérlege még ennél is jobb lett volna, ha nem zárják ki a 200 méter hát ugyancsak megnyert döntője után – tudósít az Origo.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

"Boldog voltam a 2:05.8-as időmmel, amit úgy értem el a bergeni úszófesztiválon, hogy előtte már nyolc futamom volt. Erre fel diszkvalifikáltak, de nem tudom, miért. Ilyesmi öt éve nem esett meg velem" - írta Twitteren.

Hosszú Katinka még a pénteki selejtezőkben 50 gyorson rövidpályás országos csúcsot állított fel 24.71 másodperccel. A régi rekordot a 2009-es Európa-bajnokság óta Dara Eszter tartotta 24.90-nel.

Hosszú Katinka ismét tarolthttp://www.life.hu/news/20140519-hosszu-katinka-uszono-6-aranyermet-szerzett-a-egyesult-allamokbeli-charlotte-ban-zajlo-uszo-grand.htmlKétszáz vegyesen és kétszáz háton is győzelmet aratva, hat aranyéremmel zárta vasárnap Hosszú Katinka az egyesült államokbeli Charlotte-ban zajló úszó grand prix viadalt.NewsBombanő: így néz ki Hosszú Katinka kisminkelvehttp://www.life.hu/trend/20140521-hosszu-katinka-magyar-uszono-kisminkelve.htmlA világsztárok és a smink viszonyáról általában akkor írunk, ha pőre arcbőrrel fotózzák le őket. A világklasszis magyar úszónő, Hosszú Katinka esetében viszont az a ritka, amikor gyönyörűen kisminkelve láthatjuk.Trend--Hosszú Katinka mindent bevet a sikerért http://www.life.hu/ez-zsir/20140430-hosszu-katinka-izmosra-gyurta-magat.htmlElképesztő módon átalakult az úszónő, aki a medencés edzéseken túl mást is bevetett az izmos testért férje, Shane Tusup irányítása alatt.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.