Karambol zuhanás Cannes tenger YACHT Andy Vajna baleset tragédia Cannes-i filmfesztivál Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna és Vajna Tímea 10 napot töltöttek a Cannes-i filmfesztiválon. Az egyik híresség yachján való hajókázás azonban majdnem tragédiába torkollott.

Vajna Timi elmesélte, a filmfesztivál alatt a legizgalmasabb élményük az volt, amikor felmentek Brett Rattner (a hazánkban forgatott Herkules című szuperprodukció rendezője, amelyben Timi is szerepet kapott) yachtjára, ami egy ittas férfi miatt összeütközött egy másik hajóval, Andy pedig majdnem beleesett a vízbe. „A fedélzeten álltunk, amikor egy részeg kapitány a kis hajójával nekijött a mi nagy hajónknak. Andy ekkor majdnem a tengerbe pottyant az ütközés miatt. Alig tudtunk megkapaszkodni" – mesélte Timi, aki most már tud nevetni is a történteken.

A 67. cannes-i filmfesztivál legmesésebb ruhakölteményeihttp://www.life.hu/trend/20140526-a-67-cannes-i-filmfesztival-legmesesebb-ruhakoltemenyei.htmlVasárnap véget ért a 67. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál. Az utóbbi másfél hétben nem győztünk elalélni a szebbnél szebb ruhakölteményektől, annak pedig külön örültünk, hogy a magyar lányok szépségét ismét bizonyíthattuk Franciaországban. Következzenek a kedvenc cannes-i ruháink, amikről nemcsak mi, de a VIVA Comet műsorvezetője és a B The First tehetségkutató zsűritagja, Iszak Eszti is elmondja a véleményét. Trend--Cannes-ban gálázott a két legszebb magyar nőhttp://www.life.hu/trend/20140523-mihalik-eniko-es-palvin-barbi-magyar-szupermodellek-cannes-ban-a-amfar-cinema-against-aids-galan.htmlCannes egyik legkiemeltebb kísérőbulija az amfAR gála, amelyen még az is ott van, aki amúgy nem fordul meg a filmbemutatók vörös szőnyegén. 2014-ben Palvin Barbi mellé csatlakozott a másik magyar szupermodell, Mihalik Enikő is.Trend--Világsztárokkal fotózkodik Vajna Tímea Cannes-banhttp://www.life.hu/bulvar/20140520-vajna-timea-andy-vajna-felesege-antonio-banderas-szal-jason-statham-mel-bulizott-cannes-ban.htmlAndy Vajna ifjú felesége olyan hírességekkel ölelkezik a francia filmfesztiválon, mint Antonio Banderas, vagy a nemrég még hazánkban forgató Jason Statham. De Tímeának nem csupán ezért van jó dolga, a TV2 Aktívjában megmutatta otthonukat is, ahol még a kis kedvenceinek is pazar körülményeket biztosítottak. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.